Pretraži

SPOJ KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO: Šta se dešava između Džonija Depa i Džene Ortege?

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/johnnydepp, jennaortega

Internet je plodno tlo za širenje neproverenih informacija, a u slučaju navoda o mladoj glumici Dženi Ortegi i njenom 40 godina starijem kolegi Džoniju Depu – to se ponovo pokazalo kao tačno.O čemu se radi? Na stranici pod nazivom „Deuxmoi“ koja se bavi glasinama o poznatim ličnostima pojavila se „informacija“ da su Džena Ortega (20) i Džoni Dep (60) u ljubavnoj vezi.

I iako velika razlika u godinama među parovima u Holivudu nisu ništa novo, u ovom slučaju bi i najliberalniji pojedinci podigli obrve.

Srećom, Ortega se ubrzo oglasila i oštro demantovala ovakve navode, dodajući da se uglavnom smeje kada sazna nešto „novo“ o sebi iz medija, ali da ovog puta čak nije ni smešno.

„Nikada nisam upoznala ni radila sa Džonijem. Molim vas prestanite da širite laži i ostavite nas na miru“, poručila je ona.

Glumac se povodom ovih glasina nije oglašavao.

Podsetimo, Ortega je svetsku slavu postigla prošle godine kada je tumačila Sredu u istoimenoj Netfliksovoj seriji, dok je Dep prošlu godinu proveo vodeći sudsku bitku sa bivšom suprugom Amber Herd, iz koje je izašao kao pobednik.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz