Pretraži

SPEKTAKL U NAJAVI: Voyage, Nucci i Teodora nastupaju za doček Nove godine u Beogradu!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

U pitanju su, između ostalih, mladi izvođači Mihajlo Veruović Voyage i Nucci, koji će ove godine ispred Skuštine zabavljati Beograđane i sve ostale posetioce.



Ovo je prvi put da će se na takvom događaju naći mladi izvođači, a tu vest potvrdili su i Voyage i Nucci.

Nucci i Voyage za vas za Novu godinu. Da zatvorimo ovu i otvorimo 2023. godinu još jače i uspešnije – rekli su uglas treperi za 24sedam.

Prethodne godine se na istom mestu našla pop diva Jelena Karleuša, koja je nakon 30 godina uspešne kariejre prvi put zapevala na tom mestu za doček, a što mladi izvođači komentarišu da je sada došlo drugo vreme.

– Vreme u kome se mi nalazimo je digitalno. Mnogo je teže bilo u vreme Jelene Karleuše da postaneš nivo zvezde poput nje, nego mi sada. Danas svako preko interneta može da postane popularan – tvrdi Mihajlo, dok Nucci dodaje da je, s druge strane, sad i konkurencija veća.

Moje mišljenje je da zbog velike konkurencije treba sve staviti na vagu, ne može da se zna kad je bilo teže. Na prvu loptu deluje da je sada, ali toliko ima muzičara, izvođača, kontenta, da je to… Sad možda ljudi lakše čuju za nekog, ali je teže opstati – kaže Panić. 

Inače, uz njih će se u novogodišnjoj noći na bini naći i Teodora Džehverović, pevačica Zera, a spekuliše se da če im se pridružiti i grupa Crni Cerak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz