Pretraži

“SPASILA MI JE ŽIVOT!“ Madona otkrila sve detalje dramatične noći i životne borbe, pa priznala kome duguje najveću zahvalnost

Showbiz
0
madona
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Pop zvezda je na jednom od svojih mnogobrojnih koncerata otkrila do sada nepoznat detalj o svom životu i dotakla se toga ko je zaslužan za to što je ona i dalje živa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Poznata pevačica je trenutno na svojoj velikoj turneji i do sada je obišla mnogobrojne gradove, te je jedan od njenih poslednjih koncerata bio u Njujorku.

Madona je tom prilikom progovorila o svom zdravstvenom stanju, otkrivši da je bila u indukovanoj komi 48 sati zbog bakterijske infekcije koja joj se dogodila, međutim jedan detalj životne drame kroz koju je prošla sve do sada niko nije znao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Naime, Madona je to na svom koncertu spomenula svoju prijateljicu, koja joj je, kako je istakla, tada spasila život!

– Večeras su ovde neki vrlo važni ljudi koji su bili sa mnom u bolnici. Postoji jedna vrlo važna žena koja me je „odvukla“ u bolnicu – izjavila je ona i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

– Ni ne sećam se, onesvestila sam se na podu kupatilu i probudila se na intenzivnoj. Bila sam u indukovanoj komi 48 sati. Spasila mi je život. Hvala ti, drugarice – dodala je Madona.

Prisetimo se, pop diva je ovog leta hospitalizovana i ubrzo intubirana zbog ozbiljne bakterijske infekcije koja joj se dogodila.

To saopštenje je dao i njen menadžer na Instagramu, a Madona je morala da odloži turneju za oktobar zbog svog lošeg zdravstvenog stanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz