Pretraži

,,ŠOVINISTA I NACISTA“: Sara Reljić odbrusila Saši Vidiću na prozivke

Showbiz
0
Photo: Instagram/sara_reljic.1

Saša Vidić je poznat po tome što nema dlaku na jeziku, a ovaj put se na meti našla pomenuta srpska pevačica,  a o tome smo pričali OVDE.Nekadašnji prijatelji ponovo imaju trzavice među sobom, a dok se Svetlana nije oglasila povodom ovih prozivki, na njenu stranu su stale mnoge njene kolege i poznate ličnosti, a ovaj put je to uradila i Sara Reljić

Ona je na svom Instagram storiju podelila svoje mišljenje vezano za ovaj konflikt, a s obzirom na to da se veoma retko oglašava po pitanju ovakvih stvari, može se zaključiti da je bila veoma izrevoltirana Sašinim opaskama.

  • Skoro nikad se ne oglašavam, ali ovo je stvarno previše! Koliki šovinista i nacista i koliko mržnje u sebi moraš imati da bi isprozivao nekoga što peva romsko veselje?! Da, žena se slikala u Rimu, imala je nastup za pare koje ti možeš samo da sanjaš! Kod ljudi koje možeš samo na slikama i snimcima da gledaš. Prozivaš nekoga jer radi svoj posao. Nebitno je kod koga. Sram te bilo. Za toliko godina života trebalo bi da znaš za bolje… Imao je nekad simpatične komentare, ali valjda se toliko otrgla kontroli njegova mržnja, da čak ne uspeva ni da je sakrije više. I na kraju krajeva, kad je čovek zaposlen i zadovoljan sobom, nema potrebu da pljuje okolo – napisala je ona.
Screenshot: Instagram/ sara_reljic.1

Screenshot: Instagram/ sara_reljic.1

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz