Pretraži

ŠON MENDEZ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM: Kamilu Kabeljo zamenio 12 godina starijom lepoticom! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/shawnmendes

Nakon što je dve godine bio u vezi sa poznatom pevačicom Kamilom Kabeljo, poznati pevač Šon Mendez konačno je našao novu devojku i to 12 godina stariju TV voditeljku.

Nedvno su isplivale priče da poznati pevač ima novu devojku Čarli Travirs. Ona je TV voditelj, a pre toga je postala popluarna zbog prijave u Big Brother, zajedno sa svojom mamom.

Paparaci su uhvatili novopečeni par na plaži dok su bili jako bliski, pa nije puno trebalo da počnu glasine da su njih dvoje otpočeli romansu. Ipak, ovo nije prvi put da su viđeni zajedno, budući da su ih paparaci već nedavno videli kako grle u jednom restoranu, a nove fotke sa plaže podgrejale su priču.

Na ovim fotografijama oni su jako bliski i deluju veoma srećno, a po svemu sudeći pevač je uspeo da preboli Kamilu.

šon mendez
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što su Kamila i Šon raskinuli pre sada pa skoro dve godine, čini se da poznati pevač nije imao nikoga u svom životu. Čarli je nešto starija od njega, razlika između njih dvoje je dvanaest godina.

Šon se inače već jako dugo skriva od javnosti i jako ga retko viđamo, a sa muzičke scene je nestao u potpunosti. Ipak na ovim fotografijama se čini srećnim.

Podsetimo se, Šon i Kamila su dve godine bili u vezi, čak se nedavno pričalo i o pomirenju, međutim izgleda da od toga nema ništa. Njihova veza je dok je bila u punom sjaju praćena velikom pažnjom medija, ali i njihovih fanova.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz