Pretraži

ŠOKIRAO IZJAVOM: Sha želi da mu Ivana oprosti!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Reper je priznao da se pokajao što je govorio loše o svojoj i dalje zakonitoj supruzi Ivani Aleksić, koju je prevario sa Tarom Simov. 

Nenad Aleksić Sha danas je u rijalitiju razgovarao o Jeleni Batos, svojoj bivšoj devojci koja se sinoć uselila na imenju, na kom boravi

  • Moram reći da sam iznenađen što je ovde. Jako mi je drago, ali mi je opet čudno, zbog čega je ona ovde, to se pitam. Ona i ja se znamo jako dugo, ona se meni baš pokazala kao pravi prijatelj, zna dosta o mom životu. Nas dvoje smo se družili i ljubakali i nije bilo ništa više. Njoj sam se poveravao jako dugo, ali vidiš Drvo ona je meni skrenula pažnju na moje ponašanje – počeo je priču reper.


Sha je zatim priznao da se pokajao što je govorio loše o svojoj i dalje zakonitoj supruzi Ivani Aleksić, koju je prevario sa Tarom Simov.

– Ja sam izašao iz braka, a kudio sam Ivanu, a ona nije kriva ništa. Ja moram da kažem da se kajem što sam iznosio stvari iz svog života, ja nemam pravo da kudim nju, ja sam apsolutni krivac, o njoj mislim sve najbolje, i one gluposti sam izjavljivao kada sam bio nervozan. To je izrečeno, ali nadam se da ću uspeti da promenim to – rekao je reper, pa nastavio da priča o Jeleni.

  • Što se tiče našeg odnosa, Jelena i ja ćemo se družiti. Tu nema emocija, a kao drugarica i prijatelj ona će mi biti podrška. Nadam se da se ne kriju neke namere njene, verujem da mi je prijateljica, ali ne vidim njenu svrhu. Nadam se da je samo prijateljski ovde, da mi bude podrška. Sumnjičav sam jako, ali nadam se da je tu kao moj prijatelj – rekao je reper na kraju.

Tagovi

SHA

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz