Pretraži

ŠOK SCENE U HOLIVUDU: Breda Pita izneli u kolicima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TODAY

Najveća Holivudska zvezda Bred Pit uslikan je dok je izlazio iz doma zdravlja na Beverli Hilsu u invalidskim kolicima, nakon što je imao zakazan termin kod zubara. 

Glumca je u kolicima vozio telohranitelj, a glumac je tom prilikom nosio crnu jaknu sa kapuljačom, sive pantalone i bele patike.



On je bio skoro neprepoznatljiv jer je na licu imao zaštitnu masku, naočare za sunce, kao i kapuljaču na glavi.

Zvezda filma "Bilo jednom u Holivudu" je najverovatnije morao da izađe u invalidskim kolicima iz ustanove zbog dugogodišnje politike bolnice kako bi se izbegla njihova odgovornost ukoliko se pacijent povredi izlazeći iz ordinacije pod dejstvom anestezije ili medikamenata. 

Nije poznato šta je on tačno radio kod zubara, ali na društvenim mrežama se spekuliše da je možda samo otišao na malo ozbiljnije čišćenje i sređivanje zuba pred dodelu Oskara ove godine, koja će se održati 25. aprila.

Naime, već sada je poznato da će ceremoniju voditi upravo on sa još troje kolega – Riz Viterspun, Hale Beri i Harisonom Fordom, a najverniji fanovi mu žele svu sreću u novoj voditeljskoj ulozi.

,,Šta se desilo Bredu?", ,,O ne, nadam se da nije povređen", ,,Zašto iz zubarske ordinacije izlazi u kolicima?", ,,Nadam se da je dobro", glasili su komentari fanova nakon što su videli nove Bredove slike, koje možete pogledati na početku teksta. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz