Pretraži

„ŠOJIĆ PROGOVORIO IZ NJE“: Tanja Savić napravila lapsus i nasmejala sve u emisiji

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Naime, Tanja je tokom gostovanja komentarisala njene nastupe po svetu, a u jednom trenutku želela je da kaže da je publika da oduševljenjem prihvata gde god da se pojavi, međtim, pevačica se zbunila, te je napravila jednu grešku:



– U Americi, gde god da sam, po evropi, uopšte kod nas na Balkanu, zadovoljna sam jako kako me publika prihvaća… ptihvata (smeh)… – rekla je Tanja u emsiji i nasmejala sve u studiju, a i ona sama nije ostala ravnodušna na ovaj lapsus.

Kako je poznato da glavni lik serije "Bela lađa", Srećko Šojić koristi izraz "prihvaća", mnogi su se našalili da je upravo on "progovorio iz nje".

Photo: Instagram/tanja_savic_private

Photo: Instagram/tanja_savic_private

– Srećko Šojić progovara iz Tanje Savić. Plačem od smeha. Tanja ne bi, ali jezik brži – glasili su pojedini komentari na njen račin. 

Ipak, bilo je i onih koji su stali na njenu stranu i rekli da se greške svima dešavaju i da nije u pitanju "strašan lapsus".

– Bitno da se ispravila. Ništa strašno – tešili su je fanovi.

Podsećamo, ovo nije prvi put da poznate ličnosti naprave ispad. Jedna od njih je i pevačica Sanja Vučić, koja je gostovala u emisiji "Nikad nije kasno", a kada je voditelj Žika Jakšić postavio pitanje iz gramatike, Vučićeva je odgovorila "kao iz topa", očigledno ne razmišljajući.

– – Šta je suprotno od deminutiva? – pitao je on, na šta je Sanja odgovorila:

– Pa superlativ. Filološki fakultet, molim lepo. 

Iako je Uraganka odgovorila sa sigurnošću, to ipak nije tačan odgovor, već su od deminutiva – reči umanjenog značenja, suprotno, augmentativ, odnosno reči uvećanog značenja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz