Pretraži

Sofija Vergara zadala bolan udarac bivšem: Glumica se pohvalila da ima novog dečka, pa jednom izjavom šokirala sve

Showbiz
0
sofija vergara
Foto: Instagram printscreen/sofiavergara

Poznata kolumbijska glumica Sofija Vergara priznala je da ima novog dečka, pa jednom izjavom zadala težak udarac bivšem mužu.

Sofija uživa u novom poglavlju svog života nakon razvoda od Džoa Manganijela, s kojim se kako je sama navela, rastala zbog njegove želje da imaju decu. Ona je sada počela i da radi na svom brendu lepote i modnim saradnjama, a svoj život je nedavno upotpunila i novim kućnim ljubimcem.

Pevačica je nedavno prošla kroz razvod koji joj nije baš tako lako pao, ali po svemu sudeći glumica se trudi da ostane pozitivna i da nastavi sa svojim životom i to kako se čini, u zagrljaju novog partnera.

Naime, prelepa Kolumbijka gostovala je sa svojim sinom Manolom u emisiji „The Talk“, gde su tom prilikom njih dvoje odgovarali na razne teme, pa je njen sin priznao da ima 34 tetovaže, a njegova majka samo dve.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Priča o tetovažama možda i ne bi privukla toliku pažnju da se glumica nije nadovezala na nju, pa objasnila da na levom zglobu ima inicijal pokojnog brata, a na desnom slovo „J“.

„To je za Džoa Manganijela, ali on više nije tu. Ali moj novi dečko ima isto početno slovo, tako da sam doslovno reciklirala staru tetovažu“, rekla je Sofija kroz smeh.

Ova izjava je nasmejala sve, ali i šokirala jer je glumica ovim priznala da je prebolela bivšeg supruga i da je pronašla utehu u vezi sa novim dečkom.

Ovim je ona zapravo potvrdila da se zabavlja sa zgodnim doktorom Džastinom Salimanom.

„Mislim da je sada kada sam starija, super to jer tačno znaš šta voliš“, rekla je glumica o pronalaženju ljubavi nakon što se prošle godine razvela.

Inače, brak sa Džoom Manganijelom je bio glumičin drugi brak, a pre njega je od 1991. do 1993. godine bila u braku sa Džoom Gonzalesom sa kojim je sa svega 19 godina dobila svog naslednika Manola.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz