Pretraži

„Svaki dan sa tobom je poseban, hvala ti što mi ulepšavaš život“: Naš reprezentativac i njegova verenica obeležavaju poseban dan i ne kriju ponos FOTO

Showbiz
0
Sofija Milošević i Luka Jović
Foto:Printscreen/Instagram:lukajovic

Naš reprezentativac i njegova verenica obeležili su važan datum za njihovu porodicu, pa emotivnim porukama na društvenim mrežama raznežili svoje pratioce.

Sofija Milošević privlači veliku pažnju na društvenim mrežama. Skoro 600 hiljada pratilaca svakodnevno prati njen sadržaj na Instagramu, te mnogima predstavlja uzor zbog svoje lepote, stila i istančanog ukusa za modu.

Osim svojim izgledom, ona je predmet interesovanja i zbog svog privatnog života. Sofija više od 4 godine uživa u ljubavi sa svojim dečkom, fudbalerom Lukom Jovićem, sa kojim ima dva sina, Alekseja i Teodora.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Par trenutno priprema i grandiozno venčanje u dve zemlje, čemu je Sofija u potpunosti posvećena poslednjih nekoliko meseci, međutim pre ovog slavlja na red je došao rođendan njenog starijeg naslednika.

Naime, Aleksej je juče napunio četiri godine, a ona je sa mnogobrojnim fanovima podelila niz fotografija na kojima je pokazala koliko je ponosna na svog starijeg naslednika.

„Moje sve puni četiri danas“, „Volim te tako puno“, „Jako sam ponosna na tebe“, „Ti si moj svet“, „Srećan rođendan ljubavi“, bile su samo neke od poruka koje je manekenka uputila svom nasledniku.

Poseban dan svom nasledniku čestitao je i Luka Jović. On je na svom profilu podelio snimak svog naslednika koji šutira lopte u gol, a u opisu videa koji je oduševio mnoge napisao je:

„Beskrajna ljubav. Svaki dan sa tobom je poseban, hvala ti što mi ulepšavaš svaki dan života. Srećan ti rođendan, ti si tatin život i voli te tata najviše na svetu.“

Foto:Printscreen/Instagram:lukajovic

Pored roditelja i mnogobrojni prijatelji, ali i fanovi poznatog para čestitali su Alekseju njegov četvrti rođendan.

Podsetimo se, često se spekuliše da li Sofijina i Lukina deca više liče na mamu ili tatu, a s obzirom da je nedavno manekenka podelila svoju fotografiju iz detinjstva, sada svi mogu da vide sličnost između nje i njenih naslednika.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz