Pretraži

Sofija Milošević progovorila o drugom detetu

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Sofija je tom prilikom ispričala kako je pandemija koronavirusa uticala na njen posao, kako se snašla u ulozi majke i da li je teško biti u braku sa fudbalerom. Najpre je istakla da je jedva čekala da se život vrati u normalu i da krenu događaji poput pomenutog.

– Ja sam jedva čekala da napravim neku “žurku”, mislim da je svima nedostajalo ovo, da odbacimo trenerke, da se našminkamo i sredimo. Ja sam sve vreme bila u potpeticama jer smo mi sve vreme nešto radili i slikali i spremali, to je nešto što me je držalo da ne poludim. Mislim da je pandemija uticala jako, na sve delatnosti, videćemo kako će uticati na modnu industriju. Ovo me sad ispunjuje jer je ovo moje drugo dete, da tako kažem – rekla je Sofija.Ona je otkrila kako se snašla u ulozi majke, ali i da li je teško biti u zajednici sa sportistom.

– Ne volim sad sebe da hvalim, mislim da drugi neko treba da priča. Mislim da sam se jako dobro snašla jer sam preosetljiva na bebu, on kad zaplače ja ga uzimam i ljuljam i sve. Nismo ni Luka ni ja strogi, samo se nadam da nam sin neće biti razmažen, to je moja najveća noćna mora – rekla je Sofija, pa dodala:

– Nije teško biti sa sportistom, ali i šta to znači? Imamo svoje momente, očekuješ negde i kada ti je teško da ti taj neko bude tu, ali sve je to život. Imam tu sreću da gde god da odemo, to je grad gde ja mogu da nađem agenciju i nikad me to nije sprečavalo to da radim. Što se tiče brenda, uvek mogu da radim od kuće, imam sjajan tim ljudi oko sebe – zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz