Pretraži

SOFIJA MILOŠEVIĆ ODGOVARA NA VAŠA PITANJA: Našla sam se na snimku sa Duškom Tošićem u izlasku, a nakon toga rodilo se prijateljstvo sa Karleušom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Popularna manekenka Sofija Milošević odgovarala je na provokativna pitanja fanova u emisiji "One on one", koje je najviše interesovao njen emotivni život.

——————– Sponsored ——————–


Mnogi mediji su Sofiju povezivali sa fudbalerom Duškom Tošićem i pisali o njihovoj seks-aferi, što je manekenka odmah demantovala na svom Instagram nalogu. S obzirom na takve spekulacije, pojedini fanovi nisu odoleli, a da je u našoj emisiji ne pitaju gde je Duško bolje igrao, u Bešiktašu ili u Kini.

– Hteo je da ispadne jako smešan, ali ja se sad nisam nasmejala jer mi ništa nije smešno. Ne znam gde je igrao bolje, mislim da je to pitanje za Karleušu – bila je oštra manekenka.



Pojedine obožavaoce posebno je interesovao njen ljubavni život, pa je Sofija otkrila da joj je poslednja veza trajala tri godine.

– Bila je najemotivnija, jer je to bila moja najduža veza do sada – priznala je manekenka u emisiji "One on one".

Za kraj su ostala najprovokativnija pitanja. Manekenka je odgovorila šta misli od Karleuši, kako su postale drugarice, ali i da li zna ko je Teodora Džehverović

Karleuša je neko koga ja pratim baš dugo i mislim da je šmeker, mislim da je žena lav – rekla je Sofija i nastavila da priča o tome kako se zahvaljujući snimku sa Duškom u izlasku rodilo prijateljstvo sa Jelenom.

Šta je još rekla o Karleuši i Dušku, kao i o Teodori, pogedajte u videu koji je pred vama.

https://youtube.com/watch?v=vLxnSBMPUFQ%3Fstart%3D124

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz