Pretraži

„Mama nas je budila u šest ujutru, da pre škole čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba“: Sofija Milošević iskreno o životnim borbama i odrastanju bez oca

Showbiz
2
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Verenica našeg reprezentativca Luke Jovića, Sofija Milošević danas živi život iz bajke, međutim rani dani njenog života izgledali su potpuno drugačije.

Sofija Milošević danas živi život iz snova u srećnoj vezi sa svojim verenikom, našim reprezentativcem Lukom Jovićem, sa kojim ima dva sina, Alekseja i Teodora.

Za bivšu manekenku i influenserku Sofiju Milošević se ne može osporiti da danas živi na „visokoj nozi“. Ona danas uspeva da sebi i svojoj deci obezbedi šta god poželi, a svima je poznato da naročito za svoje odevne komade ona izdvaja vrtoglave sume novca.

Tako je ona nedavno fanovima predstavila samo deo svojih aksesoara, čija cena premašuje neverovatnih 22.000 dolara. Osim što izdvaja velike svote novca za modne dodatke, ona često ide na skupa putovanja i uživa na luksuznim lokacijama.

I premda danas živi život na kojem bi joj mnogi pozavideli, njeni počeci nisu baš tako izgledali, a ona je jednom prilikom pričala o svojim borbama, detinjstvu i odrastanju bez oca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

„Moja majka je najjača osoba koju poznajem, nikada je nisam videla da plače. Preuzela je ulogu i oca i majke u mom životu. Pravična je, vredna i neguje prave vrednosti u životu, koje je prenela meni i bratu. Iako smo odrastali u teška vremena, nikada se nije desilo da nemamo. Mama je umela sa novcem i mislim da nikada ni od koga dinar nije pozajmila. Kad god sam želela u životu da joj pomognem, ona uzme te pare, pa ih čuva za mene. Mnogo puta sam želela da joj pomognem, ali ona mi to ne dopušta. Bez obzira na to što je njena plata mnogo manja od onoga koliko ja zarađujem, ona želi i dan-danas da mi se nađe. To u ovom periodu ume da bude smešno i simpatično“, rekla je Sofija i istakla da odrastanje bez oca ojačalo.

„To što sam odrasla bez oca definisalo me je kao osobu. Da je on bio kraj mene, mislim da ne bih postigla u životu sve što sam postigla do sada. To što nisam imala tatu teralo me je da idem napred, da se ostvarim i dokažem“, rekla je manekenka jednom prilikom u razgovoru za Hit Informer i otkrila da joj je detinjstvo, uprkos svemu, bilo lepo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

„Mama nas je budila u šest ujutru, pre škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hleba, mleka… Danas, kada se toga setim, sve deluje kao noćna mora, ali dok sam bila dete, to nisam smatrala dramatično. Bilo mi je normalno da u džaku iza troseda skupljamo šećer. Bez obzira na sve te ružne stvari, imala sam prelepo detinjstvo. Mislim da pripadam poslednjoj generaciji koja nije koristila mobilne telefone i kompjutere. Mi smo se po ceo dan igrali napolju, jurili smo svice po ulici. Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i traktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove. Prala sam flaše i tegle za zimnicu sa bakom Kosom, skupljala sam šljive za rakiju i pekmez… Baka i deda su imali veoma važnu ulogu u mom životu. Oni su me oformili kao ličnost“, bila je iskrena Sofija, pa istakla kako je prvi novac zaradila sa sedam ili osam godina.

„Prvi novac sam zaradila sa sedam ili osam godina. Ujak iz Slovenije mi je donosio stare brojeve „Voga“, koje niste mogli da kupite u Srbiji, pa sam ih prodavala na ulici. Od tog novca sam kupovala gumene bombone. Već u detinjstvu sam razvila preduzetnički biznis. Mama me učila da budem samostalna i da sama zaradim svoj dinar.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Još jedan deo njenog života koji je zahtevao „borbu“ je bio njen život u Americi, pa je priznala da je u tom periodu živela na parčetu pice.

„Dešavalo mi se da u Americi dugo nemam posla. Tada sam živela na parčetu pice od 99 centi. Tako sam preživljavala.“

Sve ovo je Sofiju nateralo da nauči da se bori, pa je tako na kraju uspela da sama sebi kupi stan.

„Stan sam kupila od svojih para. Bukvalno sam skupljala evro, po evro. Prodala sam svoj prvi ‘Roleks’ da bih imala dovoljno para. Ja sam mogla mnogo ranije da kupim krov nad glavom, ali sam ispunjavala sebi neke hirove. Ni tada ga ne bih kupila da mi majka nije sklanjala sa strane novac koji sam zarađivala“, objasnila je ona tom prilikom za „Informer“.

 

Komentari (2)

  1. Ajde bre Sofija ne seri, ujutru si iz hotela odlazila sa 100 dinara i 1000 eura, pucale su grudi po sobi sa nama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz