Pretraži

„Nisam sebe videla sa njim, nije se uklapao u moje planove“: Naš reprezentativac i poznata manekenka danas uživaju u ljubavi, a malo ko zna kako je njihova priča počela

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Popularni par Sofija Milošević i naš fudbaler Luka Jović, već više od četiri godine uživaju u ljubavi iz koje su dobili dva sina, a malo kome je poznato kako je započela njihova ljubavna priča.

Nije tajna da Sofija i Luka uživaju u ljubavi u kojoj su dobili i dva sina. Iako ovaj par još uvek nije ozvaničio svoj odnos stajanjem na ludi kamen njihov odnos i skladan život mnogima može poslužiti kao primer.

Sofija neretko na svom Instagram profilu deli fotografije iz porodičnog doma, a često se može videti i Luka na njenim storijima. Upravo zahvaljujući društvenim mrežama javnost može u mnogome da prati život poznatog para, koji je nedavno proslavio 4. rođendan svom starijem nasledniku.

Ipak, početak njihove veze malo kome je poznat, a Sofija je jednom prilikom otikrila kako je sve počelo.

Foto: Instagram printscreen/lukajovic

„Luku sam upoznala preko zajedničkog prijatelja. Nije mi bilo ni na kraj pameti da će on biti čovek s kojim ću imati decu. Odmah smo počeli da se zadirkujemo, ali je sve bilo prijateljski. Košulja koju je obukao bila mi je smešna, pa sam ga zezala zbog stajlinga. Bio mi je simpatičan, ali nisam mogla da zamislim sebe pored njega jer je šest godina mlađi. Videla sam ga ranije u novinama, čitala sam neki njegov intervju i znala sam da ima dete. Zbog toga je za mene bio zabranjena zona. Tek kada smo se upoznali, shvatila sam da on nije s majkom svog deteta, iako su u dobrim odnosima“, prisetila se Sofija tom prilikom, pa dodala:

„Kada me je pozvao da izađemo, pomislila sam ‘Vidi ovog malog’, međutim, sve je radio pametno, uglavnom je inicirao druženje preko tog prijatelja. Razmenjivali smo neke smešne slike i viceve, zadirkivali smo se… Sve to je odjednom preraslo u naš prvi sastanak. Pomislila sam ‘O ne, meni on ne treba’, u tom periodu sam došla iz Njujorka u Srbiju samo da bih osnovala svoj brend. Planirala sam da otputujem u Meksiko jer sam imala ugovoren posao s nekim njihovim brendom. Mnogo sam se radovala tom putu i Luka se nikako tada nije uklapao u moje planove. Međutim, nisam videla da mi je radna viza istekla, pa sam ostala u Srbiji…“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Upravo zahvaljujući ovoj nepredviđenoj okolnosti, pojavili su se povoljni uslovi da njih dvoje stupe u vezu. Malo nakon dopisivanja, današnji par se pronašao oči u oči.

„Umeli smo da razgovaramo preko video-poziva po pet sati, a onda je došao na red naš prvi sastanak. Sećam se da smo se šetali po Dorćolu, zadirkivali smo jedno drugo i tada smo se poljubili. Mislila sam da nećemo ići dalje od tog poljupca, da ću otići u Njujork i da će se tako naša romansa završiti. Bilo mi je samo važno da niko ne sazna za nas, jer nisam verovala da će to biti ozbiljno. On je živeo u Španiji, ja u Njujorku i bila sam ubeđena da će se sve brzo završiti. Međutim, veoma brzo smo postali najbolji prijatelji, a prijateljstvo je bilo osnov naše ljubavi. I danas tako održavamo odnos“, istakla je bivša manekenka pa priznala da su se u tom periodu krili od ljudi.

„Kad god je imao dva-tri slobodna dana, dolazio je u Srbiju da me iznenadi. Obasipao me je cvećem. Luka je jedan veoma romantičan tip.“

„Uvek se pisalo o mojim vezama, pa sam tada samo razmišljala da neko ne sazna za nas. Izlazili smo u isti klub, ali smo sedeli za različitim stolovima i gledali smo se cele večeri. Tek posle izlaska našli bismo se nasamo. Luka nije imao kočnicu, ali ja jesam…“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Premda su mnogi u tom periodu zbog raznih naslova u medijima imali predrasude o njoj, Luka ipak nije slušao tračeve, pa je upravo to razlog zahvaljujući kom je uspeo da osvoji prelepu plavušu.

„Nije imao predrasude o meni zbog tekstova u novinama. Uvek sam bila transparentna sa njim jer sam želela da razume moj život.“

Iako su dugo od javnosti krili da su zajedno, istinu o njihovom odnosu brzo su obelodanili porodici.

„Vrlo brzo sam ga upoznala s majkom i bratom, a i on mene sa svojom porodicom. Kada sam bila prvi put u porodičnom domu Jovića, krenula sam da sklanjam nešto sa stola. Njegov tata, koji je veoma duhovit čovek, fotografisao me i rekao, ‘E, sada ću ovu sliku da prodam novinarima, da vide kako Sofija sprema u kuhinji.’ Moja mama nije bila oduševljena kada sam joj rekla da imam novog dečka. Rekla mu je, ‘Nisam ja baš za vašu vezu jer si ti mlađi od nje, a imaš i dete.’ On joj je odgovorio ‘Znate šta, ja izgledam starije za svoje godine, ona izgleda mlađe bez šminke, tako da smo se našli na pola puta.’, time ju je oborio sa nogu. Danas ga obožava“, istakla je Sofija jednom prilikom za „Informer“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz