Pretraži

Sofija Milošević iskreno o osudama na račun fizičkog izgleda (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo
  • Sa šminkom ili bez nje, prirodno je. Sa operacijama ili bez njih, prirodno je. Pravo izbora je prirodna stvar. Ne osuđujte druge što su manje ili više prirodni od vas. Svako ima pravo da bira svoj put, sve dok ne ugrožava nekoga na tom putu. Osuđivanje nekoga zbog izgleda, ma kakav taj izgled bio po našim standardima, je u najmanju ruku primitivno. No makeup ili full makeup jedino bitno je da vam odraz u ogledalu kaže da ste baš to vi i da ste srećni sa izborom – podelila je Sofija natpis koji je prokomentarisala ispod.

  • Molim vas, ako želite da poentirate kako niko ne treba da osuđuje osobe koje imaju viška kg, ne farbaju kosu, ne depiliraju se itd, prirodne su – tako što ćete reći kako je sve suprotno od toga bezveze i fejk… To nije način. Ne možeš ispraviti jedan body shaming drugim body shamingom! – počela je ona, pa dala primer:  • Neko u lošem kontekstu komentariše nečije male grudi ili celulit ili bubuljice itd, a neko da odgovor na to: "Ma šta vi hoćete, bolje to nego one prešminkane silikonuše." Itd itd. Znači valjda je poenta u tome da svako ima slobodu da radi ono što želi i da izgleda kako želi. A ne da se na jedan hejt baca drugi hejt.

Sofija je na kraju otkrila šta je poenta njenih reči o izgledu žena.

  • Isto tako, devojke koje misle da podržavaju druge devojke, a napišu mi komentar tipa: "Tako bre, to je prava žena, a ne oni kosturi." Promašile ste temu. Ja nisam ovde da nekome govorim kako da izgleda. Čak me nećete nikad čuti da kažem "strong not skinny". Jer to negde opet implicira da je loše biti mršav. Jasno je da nije dobro da se izgladnjujete da biste bile mršave, ali isto tako ima mršavih devojaka koje su takve prirodno, i zašto onda pričati nekome strong not skinny. To bi značilo hajmo sad s jednog trenda na drugi. I opet se sugeriše kako neko treba da izgleda. Big NO – objasnila je manekenka.

  • Isto tako žene koje se farbaju da ne budu sede, osuđuju one što stave botoks uz reči "budi prirodna, što se stidiš svojih godina". Aha, a zašto ti ne pustiš sedu kosu? Ako tako gledamo, onda se i ti stidiš svojih godina. Ili ti je možda samo tako lepše. Prosto. Poenta: manje osuđuj, više gledaj svoja posla. I što reče onaj prvi story: samo ljubav – zaključila je na kraju.

Photo: Instagram/sofijamilo

Photo: Instagram/sofijamilo

 

Photo: Instagram/sofijamilo

Photo: Instagram/sofijamilo

 

Photo: Instagram/sofijamilo

Photo: Instagram/sofijamilo

 

Photo: Instagram/sofijamilo

Photo: Instagram/sofijamilo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz