Pretraži

„Snimio je Spajdermena godinu dana pre nego što se ona rodila, ovo je GNUSNO!“ Poznati glumac na meti osude zbog fotografije sa 29 godina mlađom devojkom

Showbiz
0
Foto: Columbia Pictures / Marvel Studi / AFP / Profimedia

Popularni holivudski glumac Tobi Megvajer, koji se proslavio ulogom Spajdermena u poznatoj franšizi, pronašao se na meti oštrih kritika fanova zbog fotografije sa 29 godina mlađom koleginicom.

Pre svega nekoliko dana glumac Tobi Megvajer, najpoznatiji po ulozi Spajdermena u istoimenom filmu je uslikan u društvu 29 godina mlađe koleginice Lili Či, pa su se tom prilikom pojavile glasine o njihovoj vezi.

Naime, poznati glumac je 4.jula povodom američkog Dana nezavisnosti prisustvovao jednoj zabavi na kojoj se pronašla i američka glumica. Kako su njih dvoje delovali veoma blisko, mnogi su zaključi da su oni sada par, pa je glumac zbog toga naišao na oštru osudu fanova.

„Snimio je Spajdermena godinu dana pre nego što se ona rodila, ovo je ludo“, „Ovo je razočaravajuće“, bili su neki od komentara, a neki su ga čak uporedili i sa glumcem Leonardom Dikaprijem za koga već godinama kruži priča da se ne zabavlja sa devojkama starijim od 25 godina.

„Počeo je da se ugleda na najboljeg ortaka Leonarda Dikaprija, ne starije do 25 godina, gnusno“, glasio je jedan komentar.

Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I premda se Tobi i Lili nisu oglašavali povodom ovih navoda, na njih je odgovorila ni manje ni više nego glumčeva bivša supruga Dženifer Majer sa kojom je on devet godina bio u braku. Ona je demantovala ove navode i istakla kako su njen bivši suprug i mlada glumica samo prijatelji.

S obzirom da ju je jedan pratilac ispod njene fotografije upitao zašto je Tobi u vezi s nekim ko je tri godine stariji od njihove ćerke, ona nije mogla da ostane imuna, pa je dala kratak odgovor.

„Inače ne odgovaram na ovakve besmislice, ali on je ljubazno pomogao prijateljici da dođe do automobila. Bio je dobar dečko. Sad ga napadaju na internetu da je s nekim s kim nije“, napisala je Dženifer. Kasnije je dodala i da ljudi ne bi trebali da veruju svemu što pročitaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz