Pretraži

SNIMIĆE DUET? Tara progovorila o saradnji sa Breskvicom (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/tarinefotke

Tara je muzičku karijeru započela u jednom takmičenju, nakon čega se probila na scenu i trenutno je jedna od popularnijih pevačica na domaćoj sceni.



Ona je pre tri meseca objavila poslednju u nizu numera, koja je dostigla veliki uspeh, a kako su se fanovi uželeli njenih pesama, ona je otkrila da već priprema novi hit.

Screenshot: Instagram/tarinefotke

Screenshot: Instagram/tarinefotke

 

Tako, ona je na Instagram storiju pustila delić te numere, za koju se već sada veruje da će biti veliki hit.

Međutim, ono što je njee pratioce zanimalo je i da li će u narednom periodu sarađivati sa nekim izvođačima, a na pitanje da li bi volela da snimi duet sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, Tara je bila odlučna i odgovorila da bi volela da dođe do te saradnje.

Screenshot: Instagram/tarinefotke

Screenshot: Instagram/tarinefotke

 

  • Što da ne – kratko je odgovorila ona.

Podsećamo, Tara je u poslednje vreme često u fokusu javnosti zbog svoje veze sa Afroamerikancem Dejvidom Ojonom,koji dolazi iz Kenije i bavi se košarkom i muzikom.

Njih dvoje su prethodnog meseca gostovali i u našoj emsiiji "Quiz", gde su otkrili da su veoma zljubljeni, da uživaju zajedno, te da imaju velike planove kada je u pitanju njihova budućnost.

Koliko su zaljubljeni potvrdili su i time što su rekli da bi zbog ljubavi napustili i svoje karijere.

– Da, ali veoma je teško da dođeš do te tačke. Mislim da ne postoji ni jedan posto šanse da dođemo do toga, jer verujemo da je sve moguće. Evo, on uopšte ne živi ovde a mi uspevamo da budemo zajedno. Jedino u slučaju da zbog poslova ne bismo mogli nikada da se vidimo, onda bismo napustili posao – objasnila je pevačica tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz