Pretraži

SNIMAK POZNATE GLUMICE IZAZVAO BURNE REAKCIJE: Zarađuje milione, a živi u stanu sa starinskim nameštajem!

Showbiz
0
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Američka glumica Dru Barimor na svom Instagramu postavila je snimak gde se vidi kako plače zbog filma „Luda venčanja“, ali je svima privuklo pažnju okruženje u kom se glumica pronašla.

Naime, glumica i producentkinja Dru Barimor poznata je kao jedan od najmlađih članova dinastije Barimor, a ona je glumom počela da se bavi još u ranom detinjstvu. Najpoznatija nam je po ulozi Dilan iz „Čarlijevih anđela“, a pre nekoliko godina ona se okrenula i svom drugom pozivu i postala je vodietljka svoje emisije „The Drew Barrymore Show“.

Ova izuzetno uspešna žena svakako zarađuje milione i, naravno, od nje se očekuje da živi u luksuzu, pa je upravo zbog toga njen poslednji snimak koji je objavila na Instagramu izazvao burnu  reakciju javnosti.

Naime, ona je snimila video na kojem je pokazala da gleda film „Luda venčanja“ i plače, ali njena rekacija je pala u drugi plan, dok je u prvom planu bio ambijent u kom je sve snimila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Glumica je ležala na kauču, dok je ispred imala malu komodicu na kojoj je bito televizor, a nakon ovog prizora komentari fanova počeli su da se nižu:

„Izgleda da voli staromodan dekor“, „Sviđa mi se što živi u tako skromnoj kući“, „“Možda je hotel“, „Zašto ona ima tako mali televizor? Šta se dešava, uznemiren sam“, „Moramo da ti kupimo veći televizor“, „U kakvim to uslovima živiš?“, neki su od komentara.

– Toliko te volim, Adame Sendleru. „Luda venčanja“ su se pojavila na mom TV-u kada sam htela da izađem iz kuće, ali nisam mogla da ga propustim i morala sam da ga pogledam – istakla je Dru na snimku.

Adam Sendler je odgovorio glumici, te joj je poželeo sve najbolje u Novoj godini, a potom je dodao i da je mnogo voli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz