Pretraži

„SMIRITE SE“: Rada Manojlović odgovorila na negativne komentare na račun svog izgleda

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Pevačica je nedavno gostovala u jednoj emisiji, kada su pojedinci pisali neprimerene komentare na račun njenog nosa, zuba i kose.



Međutim, Rada im nije ostala dužna, već je svima poslala vrlo jasnu poruku.

Ljubazno i odmereno, dala je primer kako se treba nositi i suočiti sa ovakvim situacijama koje su danas toliko učestale.

  • Ali, ljudi koji se toliko nerviraju oko moje kose, šminke i zuba i sve bi promenili, kao da je moja glava na njihovim ramenima, a ne na mojim. Ja nosim ovu glavu, šta vam je, smirite se – poručila je pevačica.

Podsećamo, Manojlovićeva je nedavno na Tviteru otvorila dušu i priznala da planira da se uda, kao i da sledeći njen partner treba da je odvede pred oltar, te da joj je dosta gubljenja vremena u vezama.

Jedan od tviteraša pokušao je da uvredi Radu, tako što je podelio njen tvit, a uz to napisao da ona ima 38 godina i da ne želi decu.

Ipak, pevačicu njegova reakcija nije potresla, već se izdigla iznad situacije u kojoj se našla.

– Samo da kažem, u kvotovima na ovaj tvit su me podržali i oni koji me vole, i oni koji me ne vole, koji se ne slažu sa mnom po mnogim pitanjima… Ali kada je ljudskost u pitanju, moram vam reći da ste svi ljudi. Hvala vam Nisam se mnogo potresla i okrenula sam na šalu – pručila je Manojlovićeva.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz