Pretraži

„ŠMINKALA SAM SE U PARKU, PRESVLAČILA U KAFIĆU“: Šarmantna Splićanka dobila pohvale od IDJCoach-eva 

News
0
Foto: IDJTV

U pitanju je šarmantna dvadesetogodišnjakinja koja dolazi iz Hrvatske.– Ja sam Đana, imam 20 godina i dolazim iz Splita. Za IDJShow me je nagovorilo mnogo ljudi – mama i prijatelji, nekako su videli potencijal da bih baš u IDJShow-u mogla da pokažem sve svoje talente – i ples i pevanje i svoju vrckavu ličnost i karakter. Mislim da mi ovaj šou to može pružiti – rekla je Đana u svom predstavljanju i dodala:

Za sebe bih rekla da sam eksplozija energije. Jako sam pozitivna i volim da ljudima ulepšam dan. Imala sam desetak godina kada sam počela da se bavim muzikom, relativno sam mlada i treba da steknem još iskustva, ali spremna sam za korak dalje. 
 

Đana se žiriju predstavila numerom "Magnum" koju izvodi Edita Aradinović, a kako kaže, zadovoljna je svojim nastupom. 

– Relativno sam zadovoljna nastupom. Smatram da sam mogla da dam puno više, ali za prvi put da kažem da je bilo okej – rekla je Đana, a potom otkrila kako je izgledalo jutro pred dolazak na audiciju: 

– Morala sam da se šminkam u parkiću, nakon toga sam otišla u toalet u kafiću da se presvučem da bih mogla da izgledam reprezentativno, tako da definitivno je ovo bilo veoma uzbudljivo jutro, ali uopšte ne žalim i ponovila bih petsto puta! – ispričala je šarmantna Splićanka.

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

– Bravo, odlično! Imaš i stav i glas, sve što treba da ima jedan pevač – rekao je Darko. 

– Izgledaš kao da si baš dugo godina na sceni. Kad je krenula pesma "ispala" si, ali si se vratila vrlo brzo. Imaš ludilo energiju, ceo tvoj vajb je strava, ja sam baš uživao – dodao je Relja. 

– Ja bih tebe želela u svom timu, da sve žene budu lepe i talentovane! Imaš sve da budeš velika muzička zvezda, prelepa si, imaš jako lepu energiju. Imaš neku milinu, ljubav u sebi – rekla je Nataša. 

https://youtube.com/watch?v=bW3yESXSSww%3Fsi%3DhsguXGAHxyart39y

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News