Pretraži

,,SMEJEM SE POSLE 100 GODINA“: Sha priznao da se bolje oseća nakon raskida sa Tarom

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Aleksić je iskoristio priliku da se pohvali i ostalim učesnicima rijalitija da je napokon nasmejan posle dužeg vremena. On je takođe priznao svima da bi voleo da učestvuje u sledećoj sezoni rijalitija.

  • Postoji 10% šanse da ne uđem opet, jedino ako se desi napolju neki baš gotivan razlog, naštelovan sam sad – rekao je on Mini i dodao da ne može da se menja.

  • Smejem se, nisam se smejao 100 godina. Baš sam se super osećao. Ko bi rekao? – poručio je Sha.



Podsetimo, Nenad je sinoć javno priznao da voli svoju bivšu suprugu Ivanu, kao i da misli da ga Tara vara napolju.

  • Pitao si me zbog koga plačem noću? Lomi se. Da je Tara po izlasku bila posvećena meni, da se oglašavala kao moja podrška, da mi je dala punu podršku, da je pokušala da dođe do mene, ja bih sa Tarom kad izađem nastavio. Ja sam svoju ljubav dokazao. Ja nisam dobio ništa za uzvrat. Dobio sam Tomovića, Mensura, likove koji su mi nebitni. Ajde da sam bio smrad, ali sve najbolje sam uradio. Vagaš, prelomi se, šta si uradio. Us*ao si se u život ženi koja ti je dala ljubav. Ja sam Tari dao minimalno u odnosu na ono što je meni ljubav. Ivana i ja nismo imali dinara, ni ona ni ja, imali smo jedno drugo. Imali smo nas. Napravili smo imperiju. Napravili smo sve zbog ljubavi. Jedni baloni ne znače ljubav. Sa druge strane likovi iz rijalitija. Ja sam Nenad Aleksić Sha. Da, volim Ivanu- poentirao je Sha, koji je raskinuo sa Tarom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz