Pretraži

„SMEJALI SU MI SE, A SADA SU OPČINJENI“: Didi J osvanula u poznatim svetskim tabloidima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ didijofficial

Didi već godinama gradi svetsku karijeru, a koliko je u tome uspešna doprinosi i činjenica da o njoj redovno izveštavaju strani mediji.

Tako je bilo i ovog puta kada su u svetski poznatim tabloidima izašli brojni natpisi o našoj pevačici, a inostrani novinari je opisuju kao "divu koja dolazi iz Srbije".

Didi je rešila da se time i pohavli, pa je na mrežama podelila linkove ka tim sajtovima, a potom se pevačica oglasila i za domaće medije.

Photo: Instagram/didijofficial

Photo: Instagram/didijofficial

 

  • Ponosna sam na sebe šta sam napravila u svojoj karijeri i što danas svi svetski mediji bruje o meni. Dešavalo se da mi se pojedini ljudi smeju što pokušavam da osvojim ceo svet, a sad su zapravo svi svetski mediji opčinjeni sa mnom – rekla je Didi za Kurir, koja je presrećna što je konačno dokazala sopstvene navode o svojoj inostranoj popularnosti. 


Podsetimo, kontrovetzna domaća pevačica nedavno je izbacila svoj prvi album ,,Cover girl", a na njemu se nalazi i dugoočekivani duet sa jednom od najpopularnijih svetskih reperki današnjice, Igi Azelijom.

Pored ove numere, Didi je izbacila još šest pesama, a za kolaboraciju ,,Flashing lights" sa Lo Dejvisom i  Drummxnd-om je uradila i spot. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz