Pretraži

,,SMATRAM DA ZA MENE NISU BILI U PRAVU“: Milica Pavlović iskreno o nepravdi žirija sa kojom se suočila

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Milica je otkrila kakvo je iskustvo imala sa članovima žirija, koji su je ocenjivali, i iskoristila priliku da da savet mlađim generacijama koje planiraju da se prijave za takmičenje.

– Ja bih savetovala sve kandidate kroz moj primer. Ja sam ojačala tako što sam naučila prioritete u datom momentu. Ja sam se prvi put susrela sa tako nečim i imala veliki problem da razgraničim. Ja smatram da za mene nisu bili u pravu. Samoj sam sebi rekla "Milice, ti ćeš to svojim radom dokazati". Samu sam sebe grizla za jezik – istakla je ona.Pavlovićeva se posebno osvrnula na Kebine komentare u to vreme.

– Najjaču reklamu na svetu dajem Kebi, koji je meni odvratne komentare izgovarao, a sam njemu odgovarala sa pesmom "I will always love you". U sebi kad se okrenem i vraćam se ka toj stolici, i tebi i svima sličnima tebi koji tako mislite o meni, ja ću dokazati ko sam i šta sam. Ja sam ovde zbog ove publike koja mene podržava, koja aplaudira, vrišti, koja mi traži autogram i ja imam viđenje svoje i cilj. Neće mene slomiti taj komentar.  Htela sam da mu poručim da sam radosno dete koje tako vidi muziku i mene sve to boli – objasnila je pevačica.

Ona je priznala da mnoge od njih ne opravdava zbog takvog pristupa.

  • Ne bih se složila sa načinom na koji interpretiruju svoja mišljenja – izjavila je u našoj emisiji.

Milica je sa Danicom takođe pričala o početku svoje karijere, planovima za ovu godinu, o tome da li će praviti koncert u Areni i šta možemo da očekujemo od njenog novog albuma. Ne propustite emisiju u petak od 20h na IDJTV-u!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz