Pretraži

„SMARA OVA KOBILETINA, TUKLA BIH JE“: Sara Jo na meti gnusnih komentara

Showbiz
0
Photo: Instagram/sarajoofficial

Sara se nedavno prijavila na takmičenje za Pesmu Evrovizije, a Nikolićeva je tom prilikom prokomentarisala kako je Sari unapred nameštena pobeda.

Mlada pevačica se potom snimila za stori, gde je pustila numeru "I will always love you" u Majinoj izvedbi, te pokretima i mimikom oponašala koleginicu.

To je pokrenulo lavinu negativnih i uvredljivih komentara na društvenim mrežama, pa su joj korisnici istih upućivali psovke i pogrdne reči.

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

 

  • Blamiraš se, majmunčino. Koliko smara više ova kobiletina, mrš. Tukla bih je. Dokle će ova kobila misliti da je interesantna – samo su neke od mnogobrojnih uvredljivih poruka koje je Jovanovićeva dobila i iste podelila sa svojim fanovima na Instagramu.

Nakon toga oglasila se i sama pevačica i napisala:

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

 

  • Koliko god da mi je jasno da se ne može udovoljiti svima, i dalje uspe da me iznenadi to u kolikoj meri je prisutno licemerje na društvenim mrežama. Tema je preopširna, i zbog toga sam uglavnom izbegavala diskusije o tome, ali 'ajde ovog puta da se nadovežem na jučerašnju objavu… Dakle, ako se ne oglasiš i ne izraziš svoje mišljenje, nezanimljivi si i dosadni beskičmenjak. A ako se izjasniš i daš svoj komentar o nečemu, onda si nadmena i umišljena budaletina.
Screenshot: Instagram/sarajoofficial

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

 

Kako je dodala, ono što je najviše poražava kao čoveka je činjenica da se ista stvar osuđivala pre par dana.

  • To je bila goruća tema jer je, nažalost, imala fatalan ishod, a postaje za tren oka realnost, sa kojom smo se suštinski saživeli već neko vreme – dodala je ona, aludirajući na samoubistvo jutjuberke Kike Đukić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz