Pretraži

SLUČAJNO ILI NAMERNO? Voyage i Breskvica objavili nove pesme u isti dan

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Mihajlo je izbacio numeru "Kartel", koja je prva iz njegove dugoočekivane trilogije "Balkan", dok je Anđela nakon duže vremenske pauze predstavila publici novu pesmu pod nazivom "Srećan put".

– Ovo je zvanično početak mog najvećeg projekta do sad. Uvodna pesma u trilogiju "Balkan", moj potpis, moj pečat i moja krv je u ovom projektu. Vreme je da pokažemo od čega smo napravljeni – poručio je on na Instagramu.

– Imam iznenađenje za vas. Izlazi moja prva pesma. Nadam se da ćete uživati. Voli vas Breskva. Znam koliko ste čekali ovo – navela je pevačica.

S obzirom na naziv njene numere, ali i reči u njoj "Bon Voyage"mnogi se pitaju da li je posvećena Voyage-u sa kojim je početkom ove godine raskinula vezu. 



Njihove pesme su izašle u razmaku od sat i po vremena. Vojaževa u 14 sati, dok je Breskvicina ugledala svetlost dana u 15:30 na Youtube-u.

S obzirom na to da su Anđela i Mihajlo izbacili pesmu u isti dan, mnogi njihovi fanovi se pitaju da li je to slučajnost ili namerno.

Podsetimo, u proteklom periodu reper je za razliku od svoje bivše devojke objavio pesmu "Pleši" i uspostavio interenacionalne saradnje kako sa britancem J Fadom, tako i sa grčkim reperom Snikom sa kojim je snimio numeru "Bounce", koja izlazi sutra u podne premijerno na IDJVideos.tv Youtube kanalu.

Do tada poslušajte kako zvuči "Kartel":

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz