Pretraži

SLOMLJENO JOJ JE SRCE: Oglasila se Zendeja nakon tragične smrti kolege i prijatelja (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovaj 25-ogodišnjak je bio jedna od zvezda planetarno popularne serije "Euforija", ali prema navodima dugo vremena se borio sa psihičkim problemima.



Situacija je, po svemu sudeći, došla do kulminacije prošle nedelje kada je poznati glumac sahranio svog oca za koga je bio jako vezan.

Prema navodima američkih medija, hitnu pomoć je pozvala njegova majka koja je izrazila sumnju da se Angus predozirao.

Povodom njegove smrti, oglasile su se brojne holivudske zvezde, njegovi prijatelji i kolege, a sada je to uradila i Zendeja, koja je sa Angusom glumila u "Euforiji".

Ona mu je posvetila emotivan post, u neverici zbog svega što se dogodilo.

Reči nisu dovoljne da opišu beskrajnu lepotu koju predstavlja Angus (Konor). Toliko sam zahvalna što sam imala priliku da ga poznajem u ovom životu, da ga nazovem bratom, da vidim njegove tople, ljubazne oči i vedar osmeh, da čujem njegov zarazni smeh (smejem se sada samo kada pomislim na to). Znam da ljudi često koriste ovaj izraz kada pričaju o ljudima koje vole "mogli su da obasjaju celu sobu u koju bi ušli", ali reći ću vam da je on bio najbolji u tome. Želela bih da ga se sećam tako. Po bezgraničnom svetlu, ljubavi i radosti koju je uvek usoevao da nam da. Ceniću svaki trenutak. Moje srce je sa njegovom majkom i porodicom u ovom trenutku i molim vas budite ljubazni i strpljivi zato što tuga izgleda drugačije za svakoga – napisala je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz