Pretraži

SLIČNU KRIZU SU IMALI I PRE VENČANJA: Brak princa Vilijama i Kejt Midlton na ozbiljnom testu zbog ovoga?

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/The Sun

Kako se bliži krunisanje kralja Čarlsa III, tako se sve više ljudi interesuju za samu ceremoniju, ali i za to da li će tome prisustvovati princ Hari i Megan Markl.



Međutim, nisu samo oni tema britanske javnosti. Nedavno je princ Vilijam dospeo u centar pažnje, što se od njega nikako nije očekivalo. Radi se o njegovoj navodnoj aferi sa Rouz Hanberi, Kejtinom drugaricom.

Šuškanja da Vilijam ima ljubavnicu su mnoge podsetila na vreme pre nego što su se venčali, a neki su zaboravili da su i tokom veze imali trzavice i jedan raskid.

Naime, Kejt Midlton raskinula je sa princom Vilijamom dok su bili u vezi, pre braka, jer je on sumnjao u njihov odnos.

Kraljevska autorka Kejti Nikol je u svojoj knjizi otkrila da su princa Vilijama pokojna kraljica Elizabeta II i otac Čarls savetovali da ne ide brzo u svojoj romansi. Pišući u svojoj knjizi iz 2011. godine, Nikol je rekla: „Vilijam se premišljao i seo je sa svojim ocem i bakom da iskreno razgovaraju o njegovoj budućnosti sa Kejt. Oboje su ga savetovali da ni u čemu ne žuri“, dodala je ona.

Vilijam je očigledno poslušao taj savet, rešio je da porodica preseče šta će dalje biti sa njegovom vezom i on i Kejt su potom raskinuli.

Tada je Kejt jako pogodilo i što Vilijam nije proslavio Novu godinu sa njom, već sa kraljicom, odnosno izabrao je protokol koji nije dozvoljavao Kejt pre venčanja da slavi sa kraljevskom porodicom praznike.

Screenshot: Youtube/BBC News

Screenshot: Youtube/BBC News

 

U međuvremenu su počele da pristižu vesti o tome kako se on opija i provodi na žurkama, dok je Kejt bila pod lupom medija.

Krah ljubavi je bio neminovan.

„Oboje smo bili veoma mladi“, rekao je Vilijam kasnije o svojoj odluci. „Tražili smo sebe. Pokušavali smo da pronađemo svoj put i odrastali smo“, dodao je.

S druge strane, Kejt je priznala da joj nije bilo nimalo lako.

„U to vreme nisam bila baš srećna zbog toga“, objasnila je Kejt. „Ali to me je zapravo učinilo jačom osobom.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz