Pretraži

Slavni pevač uhvaćen sa misterioznom brinetom: Sa bivšom ženom vodi rat, povezivali ga sa 27 godina starijom glumicom, a sada uživa u NJENOM društvu (FOTO)

Showbiz
0

Poznatog izvođača Džona Džonasana koji je već neko vreme u „ratu“ sa bivšom suprugom, do nedavno je povezivan sa 27 godina starijom Demi Mur, a sada je na obalama Grčke uhvaćen sa potpuno nepoznatom brinetom.

Mladi pevač već godinama privlači veliku pažnju javnosti zbog intriga koje neprestano prožimaju njegov život, naročito na ljubavnom planu.

Naime, pre nešto manje od godinu dana javnost je šokirala vest da je pevač Džo Džonas podneo zahtev za razvod od poznate glumice Sofi Tarner, nakon čega je krenula njihova borba oko starateljstva nad dve devojčice koje su dobili u braku.

Credit: MPI99 / Capital pictures / Profimedia

Malo nakon toga Džo je bio u vezi sa bivšom misicom Stormi Bri. Ova veza nije bila dugog veka, a intrige u Džonsanovom životu su se nastavile, pa su ga tako nedavno povezivali sa 27 godina starijom glumicom Demi Mur.

„Demi i Džo su uspostavili su prijateljstvo. Imaju zajedničke prijatelje i zbližili su se“, rekao je nedavno insajder o paru koji je viđen na ručku u ekskluzivnom hotelu du Cap-Eden-Roc u Francuskoj.

I premda su mnogi već „uhvatili zalet“, i počeli sa oštrim kritikama na račun ove navodne veze, pevač je sada uslikan u Grčkoj sa nepoznatom brinetom. Slike koje su počele da kruže internetom naišle su na veliko interesovanje fanova koji su odmah počeli da razvijaju teorije o identitetu misteriozne devojke.

džo džonas
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo se, Džo Džonas je prošle godine podneo zahtev za razvod od svoje supruge supruge, glumice Sofi Tarner, a odmah nakon toga ovaj razvod se pretvorio u pravi rat o kome su pisali mediji širom sveta. O razlozima za kraj braka se dugo spekulisalo, a nedavno je dvadesetsedmogodišnja glumica po prvi put otvoreno govorila o razlozima za krah braka, pa je  objasnila kako je sve to uticalo na nju.

„To su bili najgori dani u mom životu. Nekoliko dana nisam znala da li ću uspeti. Nazvala bih svog advokata i rekla mu: „Ne mogu to da uradim. Jednostavno ne mogu. Nikada nisam bila dovoljno jaka da se zauzmem za sebe. A onda, konačno, nakon dve nedelje koliko sam bila u kolotečini, advokatica me je podsetila da se borim za svoju decu. Jednom kada mi neko kaže „uradi to za svoju decu“, ja to i radim. Ne bih zbog sebe, ali naći ću snage za njih“, objasnila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz