Pretraži

Slavni glumac izneo teške optužbe na račun Šeron Stoun: „Znam toliko prljavih stvari o njoj“

Showbiz
0
šeron stoun
Foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznati holivudski glumac oglasio se na Tviteru, pa se obrušio na koleginicu Šeron Stoun, nakon njenih insinuacija vezanih za njegovu glumu.

  1. godine veliku pažnju publike privukao je film „Silver“ u kom su glavne uloge igrali poznata glumica Šeron Stoun i glumac Bili Boldvin, brat nešto poznatijeg glumca Aleka Boldvina. Ovaj film je bio veliki hit, ali jednom prilikom Šeron je progovorila o ovom erotskom trileru, pa je otkrila da joj je producent Robert Evans predlagao da spava sa Bilom, da „poboljšaju svoju hemiju na ekranu“.

Bili nije dobro regovao na ovu glumičinu izjavu kojom je, kako ističe ona, implicirala da je problem bio u njegovoj glumi. On se oglasio na društvenoj mreži X, preteći da će izneti u javnost „nastrane stvari koje zna o njoj“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

– Nisam siguran zašto Šeron Stoun nastavlja da priča o meni i nakon toliko godina? Da li je još uvek zaljubljena u mene ili je još uvek povređena posle svih ovih godina jer sam odbio njeno udvaranje? Da li je rekla svojoj drugarici Dženis Dikinson dan nakon što sam odradio testiranje za film i naleteo na njih dve na našem letu nazad za Njujork: „Nateraću ga da toliko „odlepi“ za mnom, da će mu se vrteti u glavi“? Znam toliko prljavih stvari o njoj da je ona ta kojoj bi se zavrtelo u glavi, ali sam ćutao sve vreme – započeo je on, pa dodao:

– Priča o sastanku koji sam imao sa Bobom Evansom, a na kome sam ga molio da mi dozvoli da pažljivo osmislim finalnu seks scenu kako ne bih morao da poljubim Šeron, je apsolutno legendarna. Pitam se da li da napišem knjigu i ispričam mnogo, mnogo uznemirujućih, nastranih i neprofesionalnih priča o Šeron? To bi moglo da bude zabavno.

 

Poznata glumica se nije oglašavala povodom ovih optužbi, ali se zato oglasila njena prijateljica Dženis Dikinson, koja je stala u glumičinu odbranu.

– Koliko se sećam, Šeron mi nikada nije rekla tako nešto. Nisam sigurna zašto je Bili Boldvin to spomenuo. Obožavam ih oboje, ali to se nikada nije dogodilo – rekla je Dženis.

Inače, ono što je svakako činjenica jeste da je Šeron oduvek očaravala svojim izgledom i harizmom, a nedavno je glumica priznala da čak i u 65. godini ima udvarače, pa progovorila o samopouzdanju žena koje su prošle pedestu.

– Ja sam u svojim 60-im, ljudi misle da te u ovim godinama niko više ne gleda, a istina je da i sada imam mnogo udvarača koji bi želeli da spavaju sa mnom, možda i više nego ikada. Ali oni treba da znaju da nije u redu to kada uđeš u sobu i svaki muškarac počne da zviždi, jer treba da znaju da ti nisi laka, kao što si možda bila kada si bila mlada – rekla je Šeron u jednom intervjuu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz