Pretraži

Slavna voditeljka završila u bolnici: Opru Vinfri nakon hospitalizacije optužuju za zloupotrebu lekova u svrhu mršavljenja

Showbiz
0
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Opra Vinfri je hospitalizovana, a ove vesti potvrdila je njena prijateljica i novinarka Gejl King, koja je za medije otkrila šta se dogodilo Opri, a svi sumnjaju da njena hospitalizacija ima veze sa lekom za mršavljenje.

King je tu informaciju objavila u utorak na „CBS Morning“ dok je objašnjavala izostanak Vinfri sa informativnog programa, rekavši da bivša kraljica dnevne televizije je hospitalizovana zbog stomačnog virusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

„Juče je rekla: ‘Oporaviću se, oporaviću se.’ Imala je neku vrstu stomačnog virusa, a prizor je bio užašan. Neću ulaziti u previše detalje, ali potrebno je reći, završila je u bolnici, dehidratacija, dobila je infuziju, tako da je bilo vrlo ozbiljno. Biće ona dobro. Nadam se da nije ljuta na mene što sam podelila taj detalj, ali htela sam da bude jasno da joj je to bilo važno i da ju je mučilo što danas nije mogla biti ovde za vas“, rekla je King.

U međuvremenu, Vinfrin saradnik je potvrdio za The Times u utorak da se sedamdesetogodišnja Opra oporavlja.

„Gospođa Vinfri se oporavlja nakon stomačnog virusa i dobila je infuziju zbog dehidratacije na preporuku svog lekara“, rekao je portparol putem e-maila, „Ona se odmara i oseća se bolje svakim danom sve više.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

Portparol nije rekao koliko dugo je Vinfri bila u bolnici, niti šta je izazvalo bolest.

Vinfri se u međuvremenu vratila kući nakon lečenja bolesti, koja „nema veze sa lekovima za mršavljenje“ koje je nedavno otkrila da koristi, potvrdio je The Times sa osobom bliskom Vinfri koja nije bila ovlašćena da govori javno.

U decembru, Vinfri je rekla za magazin People da je koristila određeni lek za mršavljenje zajedno sa promenama načina života kako bi održala težinu, putovanje o kojem je dugo otvoreno govorila u medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

„Činjenica da postoji medicinski odobren recept za upravljanje težinom i održavanje zdravlja u mom životu je kao olakšanje, kao iskupljenje, kao dar“, rekla je.

„Sada ga koristim kako smatram da mi treba, kao alat za upravljanje kako ne bih varirala u težini.“

Iako nije otkrila koji lek koristi, mesecima kasnije se povukla sa dugogodišnjeg mesta člana odbora WeightWatchers-a. Odluka, rekla je, bila je podstaknuta njenim radom na TV specijalu o porastu injekcionih lekova za mršavljenje na recept.

Mnogi su prokomentarisali ovaj njen potez kao kontradiktornost, jer i ona je ta koja zloupotrebljava lek za dijabetes u svrhu mršavljenja, iako je to pokušavala vešto da sakrije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz