Pretraži

SLAVLJE U MAKEDONIJI: Evrovizija priznala grešku u glasanju, evo koje mesto je sestra Tijane Dapčević osvojila (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tamaratodevska

Prilikom glasanja na Evroviziji došlo je do greške kada su se čitale ocene beloruskog žirija zbog čega je bila oštećena predstavnica Severene Makedonije Tamara Todevska koja je u stvari zauzela sedmo, a ne osmo mesto kako je uživo u programu rečeno.

——————– Sponsored ——————–

Evropska radiodifuzna unija dala je zvanično saopštenje u kome je navela da je greška sada ispravljena i da je Tamara prva prema glasovima stručnog žirija.Makedonska pevačica je bila presrećna, pa je lepe vesti podelila sa fanovima na društvenim mrežama.

– Kakve divne vesti. EBU je upravo potvrdila da je zbog greške u glasanju u Belorusiji naša zemlja zapravo prva prema glasovima žirija i sedma u finalu Evrovizije. Ne mogu opisati koliko sam srećna! Volim vas sve! Hvala vam – napisala je Tamara na Instagramu.

Propust se desio zahvaljujuči Belorusiji, pošto je prethodno prekršila važno pravilo Evrovizije i u jednom intervjuu otkrila kako će glasati. Oni su zbog toga bili raspušteni posle prve polufinalne večeri. Kazna za to je ukidanje prava glasa u finalu. S obzirom na novonastale okolnosti, pravila nalažu da EBU stvori zamenski agregatni rezultat i tako odredi glasanje beloruskog žirija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz