Pretraži

SLALI SU MI FOTOŠOP I RAZNE GLUPOSTI: Breskvica priznala da su hteli da je rastave od Voyage-a (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Breskvica je rešila da se ne obazire na prozivke i loše komentare, te se posvetila muzici i sa Voyage-om obradovala publiku pesmama "C'est la vie" i "Koraci u noći", koju su objavili sa Vukom Mobom.

Ona je specijalno za IDJTV ispričala kako se desila saradnja.

– Lik je genije, obožavamo ga. Saradnja je bila fenomenalna. Meni je jako bilo čudno da tako velika zvezda hoće da nas pozove da imamo feat. Išli smo na sastanak sa njim i prvo smo se jako zgotivili. Lik je totalno normalan i baš je kul. Bilo mi je važno da sarađujemo sa nekim ko nam se dopada. Na kraju je sve išlo nekim prirodnim tokom – rekla je pevačica.

Anđela je priznala da je do sada imala mnogo ponuda za saradnju, ali da ona ipak ima drugačije planove.

– Želimo da se fokusiramo da izgradimo zajedno. Želeli bismo i odvojeno, svakako moramo da formiramo sopstvene karijere. Svako mora da izbacuje i solo pesme. Gledamo da ne radimo neke duete još uvek, da se izgradimo prvo kao Voyage i Breskvica, kao Breskvica sama ili kao Voyage sam i onda posle da krenemo za feat-ovima – objasnila je Breskvica.Pevačica se prisetila i teških trenutaka u karijeri, kada su se ona i Voyage našli na meti tabloida i javnosti zbog toga što su sebe svrstali među velike muzičke zvezde.

– Bitno je to što smo se držali zajedno i što nismo obraćali pažnju ni na komentare, ni na osobe koje bilo šta pričaju o nama. Gledali smo da sednemo u studio, pravimo muziku i radimo ono što volimo, da nas dvoje budemo zajedno – priznala je mlada umetnica.

Breskvica je otkrila da se suočila sa raznim pričama o njihovoj vezi, kojima su neki hteli da je rastave od Mihajla.

– Bilo je mnogo ljudi koji su na razne načine pokušavali da nas posvađaju, da prave razne gluposti. Bitno je da verujemo jedno drugom previše i ne postoji osoba koja može da nas razdvoji – zaključila je ona.

Pogledajte "IDJHOT Specijal" i saznajte još zanimljivih detalja o Breskvici:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz