Pretraži

SKOVALI PLAN PRE ULASKA? Tara Simov i Sha prave haos u rijalitiju za veliki honorar

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Iako su se pomirili, ubrzo je došlo i do svađe između njih. Za nastavak njihove drame uzeli su veliku svotu novca, pišu domaći mediji.

  • Tara i Sha će zajedno zaraditi oko 50.000 evra svojim učešćem u petoj sezoni. Dobili su dobre honorare, ali i oproštaj od produkcije kada je Tara napravila incident i izlomila stvari po Beloj kući. Tada je izbačena i morala je da plati kaznu od 50.000 evra, dok je to umesto nje odlučio da uradi Nenad. Kako bi se sada sve to poništilo i kako produkciji ne bi dugovali novac, njih dvoje su odlučili da uđu u petu, aktuelnu sezonu rijalitija, kako bi otplatili dug i zaradili dodatni novac – otkrio je izvor blizak Tari i Sha i dodao kako su njih dvoje sve unapred dogovorili.


  • Tara priča kako nije znala da će Sha ući u rijaliti, međutim, ona je to sve već unapred sa njim dogovorila. Oboje su znali da će biti učesnici, samo što su to krili od javnosti. Svesni su da priča oko njih u rijalitiju može da se zavrti samo ako su u paru, a da kao pojedinci nisu bitni. Zato sada iznose sav prljav veš u javnost, pljuju i vređaju jedno drugo, a to sve kako bi zaradili koji evro više i izašli punijih džepova odatle. Napolju nisu bili finansijski stabilni, očekivali su da će oboma procvetati muzička karijera i da će Tara sa novom pesmom nastupati sa Nenadom međutim sve je puklo, jer su se narodu ogadili iz prošle sezone. Kako nisu imali veliku podršku i ljude koji bi dolazili na njihove nastupe, odlučili su da tokom leta raskinu – zaključio je dobro obavešten izvor za "Blic" i istakao da se nikada ne zna koliko će njih dvoje izdržati da se drže plana, pa sve može otići dalje od onoga što su se dogovorili unapred.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz