Pretraži

SKINUĆE JE SA TRONA? UkiQ otkrila da li joj je ova tiktokerka konkurencija (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/danica_nik

Danica je sa UkiQ razgovarala o mnogim zanimljivim temama iz njenog privatnog života, o Tiktok sceni, ali i o poslu kojim se ona bavila pre same popularnosti.



S obzirom na to da je Uki jednom prilikom izjavila kako joj je snimanje videa za Tiktok dosadilo, i kako često razmišlja da prestane sa snimanjem, zanimalo nas je i zbog čega tako razmišlja.

– Dešava mi se period kada stvarno ne znam šta da snimam, niti mi izlazi ništa interesantno kao da me inspiriše, ili mi izlaze onako baš toksični videi. Svi su mi toksični, ali ti toksični su mene uglavnom blokirali, tako da hvala Bogu ne izlaze mi, ali dosadni videi me smore i ja izađem iz aplikacije. Nije da ću kao prestati, ali me nekada nema po nekoliko dana, što je normalno, neću da silim – rekla je ona.

Od samog pojavljivanja na Tiktoku Una važi za vrlo popularnu osobu, a sada možemo primetiti da dolazi često i do smene osoba kada je popularnost na ovoj društvenoj mreži u pitanju, pa smo želeli da znamo da li Uki misli da joj je neka tiktokerka blizu i da će je skinuti sa trona.

Veruj mi ja se ni ne osećam kao da sam na tronu, ja se osećam kao da sam ovde ja i ovde svi ostali tiktokeri. Ne poredim se sa njima – istakla je ona.

A onda smo je pitali kakva je po njenom mišljenju Antonina Lukić i da li je smatra konkurencijom.

– Ona mi je prelepa, da sam muško ja bih je zaprosila. Ne smatram je konkurencijom, mislim da ona ima baš potencijala da se probije, ima taj stav i ima fizički izgled. Meni je ona stvarno kul, i pratim je – dodala je ona.

O čemu su sve pričale Danica i Uki možete ispratiti večeras u novom izdanju emisije IDJHOT u 20 časova na vašoj omiljenoj muzičkoj televiziji. Pored toga, imaćete prilike da vidite i intervjue sa Milicom Pavlović, Sofijom Milošević i Angel Tatjanom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz