Pretraži

SKANDALI SU MU UNIŠTILI ŽIVOT: Evo kako danas izgleda i šta radi najveći latino zavodnik (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/willevy

Mnogi momci iz meksičkih sapunica ostali su nam u lepom sećanju. Neki su bili zgodni, a neki su tumačili šarmantne likove. Vilijam Levi je bio i jedno i drugo. Plavokosi Kubanac koji je odrastao u Majamiju je vrlo rano počeo da se bavi manekenstvom. Publika ga je prvi put upoznala kao učesnika rijaliti programa. U prvom je boravio na pustom ostrvu, a drugi rijaliti mu je promenio život. Pobeda u šouu "Protagonisti sapunica" otvorila mu je vrata zanimljivog sveta šou biznisa.

——————– Sponsored ——————–

Iako je na početku igrao manje uloge, bilo je evidentno da će pre ili kasnije postati prava zvezda. Konačni proboj dogodio se 2008. godina kada je odigrao ulogu brata glavne junakinje u seriji "Strast", ali slava ga je dočekala nakon što je s Majte Peroni zaigrao u sapunici "Oprezno s anđelom".

Iako je već tada bio u dugoj vezi s glumicom Elizabet Gutjeres s kojom je 2006. godina dobio i sina Kristofera, šuškanja o tome da se Vilijam viđa sa Majte, partnerkom sa seta, bile su sve jače i njegovu su vezu dovele u ozbiljnu krizu. Da li se nevera doista dogodila do sada nije poznato, ali bliski izvori tvrde kako je opasno uzdrmala porodicu Viljama Levija.



Nakon snimanja serije, strasti su se smirile. Međutim, na setu sapunice "Magična privlačnost" Vilijam se upustio u romansu s glumicom Žaklin Brakamontes i govorio joj kako će da ostavi Elizabet. Žaklin je pristala na takvu vezu, ali ga je ostavila kada je saznala da je Elizabet trudna i da ju je lagao. Naravno, skandal nije izbio odmah, ali je Žaklin o svemu progovorila u knjizi koju je izdala prošle godine. Vilijam je naravno, pokušao da se obraniti, ali je malo ko poverovao u njegovu iskrenost. Jedina koja, kako se čini, još uvek veruje je Elizabet Gutjeres koja je s njim još uvek u vezi.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#chillin

A post shared by William Levy (@willevy) on Feb 13, 2017 at 7:30am PST

Treća i najpoznatija afera s ona koju je Vilijam navodno imao 2011. godine s Dženifer Lopez. Glumac se pojavio u spotu za pesmu "I'm into you" i svi su pričali o tome da je zaveo latino divu. Američki tabloidi su ga tada optužili za krah braka Dženifer i Marka Entonija, ali je glumac sve negirao.

Te je godine, naime, imao i većih briga. Protiv njega je podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u svoju hotelsku sobu pa ju je prisilio na seks. Glumac nije demantovao da je spavao s devojkom, ali je tvrdio kako je lagala o godinama. Vilijam je novinarima otkrio kako je devojka pokušala da ga uceniti, a optužba je kasnije povučena.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@residentevil #worldpremiere #tokyo #christian

A post shared by William Levy (@willevy) on Dec 13, 2016 at 5:28pm PST

Nakon dvije godine mira, novi skandal dogodio se 2013. godine. Tokom snimanja sapunice "Oluja" Vilijam se spetljao s Ksimenom Navarete, bivšom mis Meksika. Šuškanja o tome da je Ksimena trudna su postala sve jača pa joj se povređena devojka javila putem društvenih mreža. Svađa Elizabet i Ksimene i oštre poruke došle su u ruke novinara. Cela zemlja je saznala za očajničke pokušaje lepe Elizabet da nadzire svoj nevernog supruga.

Nakon toliko ljubavnih afera i problema u braku, Viljiam je odlučio da se povuče iz sveta sapunica pa je pokušao da izgradi karijeru u Holivudu. Pojavio se u nekoliko manjih filmova i nije ostvario zapažene uloge, ali posvetio se odgoju svoje dvoje dece i pokušajima da spasi vezu s Elizabet. Pre tri godine objavljeni su i podaci prema kojima je dužan čak milion dolara, ali je par uspeo da reši financijske probleme.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hanging out with my #crew @gutierrezelizabeth_ @christopherlevy @kaileylevy19

A post shared by William Levy (@willevy) on Aug 29, 2018 at 3:50pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz