Pretraži

SKANDAL SA LAŽNIM PRATIOCIMA: Evo koja Kardašijanka ih ima najviše, fanovi ne mogu da veruju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Brojne holivudske zvezde su se našle u centru skandala kada je otkriveno da su brojni nalozi na Instagramu koji ih prate zapravo lažni.

——————– Sponsored ——————–

Sve je počelo kada je Institut za moderni muzički performans iz Velike Britanije analizirao profile poznatih ličnosti kako bi ustanovio ko od njih zaista ima pravi uticaj, a ko se služi lažnim pratiocima kako bi napravio zvezdu od sebe!

Na prvom mestu se našla američka voditeljka i komičarka Elen Dedženeris, koju prati 74,4 miliona ljudi, od čega je čak 58% lažnih profila.



Zatim, na drugom mestu našla se Kejti Peri, koja od 84,2 miliona ima 53% lažnih pratilaca, a odmah iza nje je Kortni Kardašijan, koja ima ukupno 80 miliona pratilaca, od čega je 49% lažnih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤my 💎@jadellebh choker, thank you @kimkardashian for my birthday present 🖤

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jun 12, 2019 at 11:34am PDT

Isti broj botova ima i Tejlor Svift, čija je ukupna brojka 119 miliona pratilaca. Onda, iza nje je korejski k-pop bend BTS koji imaju 19 miliona pratilaca, od čega je gotovo 49% lažnih.

Nakon njih na listi se nalaze bolivudska zvezda Dipika Padukone (48%), Majli Sajrus (47%), Arijana Grande (46%) i Prijanka Čopra (38%).

Od ostalih Kardašijan-Džener sestara, Kloi i Kim imaju 44% lažnih pratilaca, Kendal Džener 33% a najmanje – 31% ima trenutno najuspešnija sestra, Kajli Džener.

Screenshot: www.icmp.ac.uk

Screenshot: www.icmp.ac.uk

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz