Pretraži

Uhapšena Diznijeva zvezda! Privedena zbog napada na dečka u zabavnom parku, pa šokirala sve objavom da je TRUDNA

Showbiz
0
Credit: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Diznijeva zvezda, glumica Skai Džekson, poznata po ulozi u popularnoj seriji „Jessie“ sa Debi Rajan, dospela je u vesti nakon što je uhapšena zbog optužbi za porodično nasilje nad svojim dečkom, prema izveštajima TMZ-a.

Lokalni policajci su pozvani nakon što su posetioci zabavnog parka Universal CityWalk primetili glumicu i njenog dečka kako se „svađaju“ što je dovelo do njihovog privođenja dok nije stigla policija. Izvori su otkrili da je obezbeđenje sprečilo dalju svađu i potom zadržalo par do dolaska policije.

Policajci su izjavili da su pregledali video snimak i videli da je Skai više puta gurnula svog izabranika. Ona je potom privedena zbog prekršaja porodičnog nasilja, a puštena je uz kaznu nekoliko sati kasnije.

Dalje je za TMZ rečeno da će slučaj biti pregledan od strane Okružnog tužilaštva okruga Los Anđeles kako bi se utvrdilo da li su potrebne dodatne optužbe.

Uprkos ovim tvrdnjama Diznijeva zvezda i njen dečko negiraju da je došlo do bilo kakvog fizičkog sukoba između njih dvoje i tvrde da su srećno vereni i da čekaju dete.

Malo toga je poznato o dečku Skai Džekson s obzirom na to da je ona odlučila da ga ne prikazuje na društvenim mrežama, te je vest da je glumica trudna i verena došla kao veliko iznenađenje korisnika društvenim mreža.

Jedan korisnik na X-u (ranije poznatom kao Twitter) napisao je: „Džeksonova je uhapšena, ali je i trudna i verena?“

Drugi je dodao: „Ne samo da je Skai Džekson uhapšena zbog nasilja u porodici, već je i verena i trudna.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz