Pretraži

„SINGL SAM“: Selena Gomez šaljivim video otkrila sve o ljubavnom životu (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram/selenagomez

Ona je pre nekoliko meseci, u martu, postavila na svoj TikTok nalog da je i dalje u potrazi za "gospodinom pravim". Ipak, ubrzo nakon toga pojavile su se glasine da je ova holivudska multitalentovana zvezda u vezi sa pevačem Zejnom Malikom.



Oni su nekoliko puta viđeni u istim gradovima, na istim mestima, a nekoliko izvora je davalo izjave za američke medije da ovaj par često uživa u romantičnim trenucima i da se upoznaju. 

Prema mišljenju fanova, Zejn je pravi izbor za Selenu, te su oni bili oduševljeni ovom navodnom vezom. Međutim ni Selena ni Zejn, kao ni njihovi predstavnici se nisu oglašavali povodom ovih glasina.

Selena je nedugo nakon ovih spekulacija objavila na svom Instagram storiju da previše uživa u tome da bude sama, a sada je šaljivim video koji je podelila na TikToku obavestila sve da zaista jeste sama.

Naime, ona je sa drugaricama prisustvovala jednoj fudbalskoj utakmici. Sedeći na travi, zavijena u ćebe obratila se igračima lokalnog tima.

Singl sam. Malo sam teška za održavanju, ali voleću vas puno – našalila se ona, a potom u svom opisu dodala "Ovo je borba, lol".

@selenagomez

The struggle man lol
♬ original sound – Selena Gomez

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz