Pretraži

SIN SVEDOČIO PROTIV OCA: Da li zbog ovoga Bred Pit gubi bitku od Anđeline?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Today
  • Medoks je kao punoletna osoba već svedočio u tekućem sporu oko starateljstva i nije baš bio laskav prema Bredu – ekskluzivno od izvora saznaje “Us Weekly”.

  • Ne koristi prezime Pit na svojim dokumentima, već samo Džoli, što nije legalno. Medoks želi legalno da promeni svoje prezime u Džoli, ali je Anđelina rekla da to ne podržava – dodao je izvor.

Džoli je prošlog petka podnela nove dokaze sudu u kojima Pita optužuje za porodično nasilje. U dokumetima se navodi da su glumica i njihova deca, Medoks, Paks, Zahara, Šilo i blizanci Knoks i Vivijen, spremni da ponude dokaze u prilog tvrdnjama protiv Pita.U novembru 2016. je potvrđeno da je Bred Pit oslobođen optužbi od Odeljenja za decu i porodicu u Los Anđelesu, nakon što su istražili navodno zlostavljanje dece. Nakon navodnog incidenta između Pita i Medoksa u porodičnom privatnom avionu, zvanični razgovori obavljeni su s Pitom, Džoli i svim šestorma njihove dece.

Medoks je kao punoletna osoba već svedočio u tekućem sporu oko staraeljstva i nije baš bio laskav prema Bredu –  ekskluzivno od izvora saznaje “Us Weekly”.
  • Ne koristi prezime Pit na svojim dokumentima, već samo Džoli, što nije legalno. Medoks želi legalno da promeni svoje prezime u Džoli, ali je Anđelina rekla da to ne podržava – dodao je izvor.

Džoli je prošlog petka podnela nove dokaze sudu u kojima Pita optužuje za porodično nasilje. U dokumetima se navodi da su glumica i njihova deca, Medoks, Paks, Zahara, Šilo i blizanci Knoks i Vivijen, spremni da ponude dokaze u prilog tvrdnjama protiv Pita.

Screenshot: Youtube/TODAY

Screenshot: Youtube/TODAY

U novembru 2016. je potvrđeno da je Bred Pit oslobođen optužbi od Odeljenja za decu i porodicu u Los Anđelesu, nakon što su istražili navodno zlostavljanje dece. Nakon navodnog incidenta između Pita i Medoksa u porodičnom privatnom avionu, zvanični razgovori obavljeni su s Pitom, Džoli i svim šestorma njihove dece.

Odeljenje za decu i porodicu iz Los Anđelesa gotovo ga je odmah oslobodilo svih optužbi za porodično zlostavljanje. Slučaj je ostao otvoren zbog velikog opreza Odeljenja koje je stvar shvatilo vrlo ozbiljno. U gotovo dve godine nadgledanih poseta, nije bilo nijednog slučaja zbog kojeg bi se oglasila zvona za uzbunu -rekao je upućeni izvor za “Us Weekly”.

Izvor blizak glumcu je novi podnesak Anđeline Džoli ovih dana okarakterisao kao još jedan pokušaj niskog udarca.

Tokom poslednje četiri i po godine Anđelina je štošta tvrdila. Sve je razmotreno, ali ništa od tih tvrdnji nije potkrepljeno. I decu je već koristila kako bi povredila Breda, i ovo je više nastavak takvog ponašanja. Curenje dokumenata od njenog četvrtog ili petog advokata dogodilo se kako bi naštetilo Bredu – rekao je izvor.

Džoli je zahtev za razvod predala u septembru 2016. godine, nakon dve godine braka. Par je proglašen pravno slobodnim u aprilu 2019. godine, ali postupak razvoda je još u toku.

“Us Weekly” je u julu 2020. izvestio da se Pit i Medoks još uvek ne viđaju, a izvor je tada rekao kako ta veza još uvek nije uspostavljena. Dodao je i da Pit ne razgovara ni s Paksom.

U oktobru 2019. jedan upućeni izvor je otkrio kako Pit smatra da je njegov narušeni odnos s Medoksom ogroman gubitak. Međutim, njegovom sinu se to nije preterano dopalo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz