Pretraži

SIN POZNATOG MUZIČARA UHAPŠEN ZBOG NASILJA U PORODICI: Nakon svađe sa suprugom izvadio pištolj, pa se predao policiji

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/MG3Entertainment

Usvojeni sin R&B/Soul legende uperio je pištolj u svoju rođaku u svom domu u Kalabasasu u četvrtak tokom svađe sa članom porodice i njegovom suprugom Vendi Gej.Odmah nakon svađe, Gej (57) se odvezao u svojom automobilu pre nego što je policija stigla na lice mesta nešto posle 20 časova. Novine su prenele da je izvor rekao da je brak između Marvina i Vendi bio težak i da njih dvoje "već neko vreme imaju stalnih problema".

Gej je navodno 'došao u šerifovu stanicu sledećeg dana oko 17:00 i predao se', piše DailyMail.

Optužen je zbog prekršajnog nasilja u porodici i krivičnog dela sa smrtonosnim oružjem, ali je položio kauciju od 50.000 dolara i pušten je. Uvedena je hitna zaštitna naredba da se Gej drži dalje od kuće, a porodica i službenici za sprovođenje zakona vratili su se u kuću i uzeli dva vatrena oružja.

Porodični advokat Gil Arbel rekao je da su njegovi klijenti „izbezumljeni“ i „nameravaju da u potpunosti sarađuju sa organima za sprovođenje zakona u podizanju optužnice“.

Kada su policajci stigli u četvrtak, verovali su da je Gej još uvek u kući i zamolili su ga da izađe napolje, pre nego što su ih komšije obavestile da je Gej otišao. Rečeno je da su se policajci tada sastali sa Gejevim rođacima i uzeli 'izveštaj o napadu' u kojem je Gej identifikovan kao osumnjičeni. Nije poznato da li je neko povređen.

Nakon incidenta, viđena je Gejeva supruga Vendi kako joj pomažu bolničari i policija ispred kuće. Gej III je usvojeni sin legendarnog pevača Marvina Gaiea i njegove supruge Ane Gordi Gej – par je bio u braku od 1963. do 1977.

Pevača je ubio njegov rođeni otac 1984. kada je imao 44 godine, dok je Ana, koja je bila 17 godina starija od njega, umrla 2014. godine u 92. godini.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz