Pretraži

„Njoj je potrebna pomoć“: Sin holivudske legende nasrnuo na majku, a sada na sudu šokirao sve izjavom

Showbiz
0
Credit: Billy Bennight/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najstariji sin Nikolasa Kejdža, Veston Kejdž Kopola, odgovorio je na tvrdnje svoje majke Kristine Fulton da mu je potrebna „pomoć“ nakon što ju je navodno napao.

„Njoj je potrebna pomoć“, rekao je Kejdž Kopola, 33, u izjavi za TMZ ispred sudnice u Los Anđelesu u sredu, 31. jula, misleći na svoju majku.

Ranije tog dana, Kejdž Kopola izjasnio se da nije kriv po optužbi za napad smrtonosnim oružjem nakon incidenta u aprilu, kada je Kristina tvrdila da ju je sin prebio kada je pokušala da mu pomogne tokom mentalnog sloma.

Ispred sudnice, TMZ je pitao Kejdža Kopolu da li se „pomirio“ sa majkom, ali on nije želeo da komentariše njihov odnos. Novinari su takođe razgovarali sa Krisitnom nakon njenog pojavljivanja na sudu.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Nadam se da će dobiti pomoć koja mu je potrebna“, rekla je, te istakla da ne može dalje govoriti o njihovom odnosu.

Us Weekly je potvrdio 10. jula da je Veston Kejdž Kopola, koji je jedini sin slavnog glumca Nikolasa Kejdža i Kristine Fulton, uhapšen od strane odeljenja za begunce LAPD-a zbog incidenta koji se dogodio u aprilu.

Kristina je u aprilu došla na poziv prijatelja svog sina koji ju je obavestio da Veston doživljava nervni slom, te da je sve gore. Ona je nešto ranije ovog meseca otkrila čega se sve seća vezano za taj dan.

„Dana 28. aprila 2024, oko 17:30 primila sam poruke od prijatelja mog sina, Vestona Kejdža, u vezi sa njegovim pogoršanim mentalnim stanjem, moleći me da dođem i pomognem“, objasnila je. „Kada sam stigla da pružim podršku i utehu, on je već bio usred maničnog besnila.“

Fultonova se prisetila se kako se ponašanje njenog sina promenilo „za nekoliko minuta“ nakon njenog dolaska, što je i bio trenutak kada je on navodno nasrnuo na nju. „Brutalno sam napadnuta i zadobila ozbiljne povrede“, rekla je.

Iako je ona navodno povređena od strane Kejdža Kopole — Us je video fotografije navodnog napada koje prikazuju njenu natečenu vilicu i modrice na licu — Kristina je istakla da je pokušala da izbegne da njen sin ode u zatvor.

„Uprkos mojim očajničkim molbama policajcima koji su odgovorili na poziv da ga zadrže na proceni mentalnog zdravlja, policajci su odbili moj zahtev i zanemarili moju hitnu potrebu za medicinskom pažnjom“, navela je.

Njen advokat, Alen Sepanjan, takođe je tvrdio za Us da medicinska pomoć i pažnja nisu pruženi na licu mesta i da hitna pomoć nije pozvana.

Kristina Fulton je za kraj navela da je kao majka „duboko ožalošćena i zabrinuta zbog Vestonove tekuće krize mentalnog zdravlja. Neophodno je da dobije pomoć koja mu je očajnički potrebna.“

Kejdž Kopola, s druge strane, rekao je za Us u ekskluzivnoj izjavi 11. jula, „Nema pomoći koja mi očajnički treba. Ima puno netačnih informacija koje su objavljene.“

Nakon hapšenja, Kejdž Kopola je pušten uz kauciju od 150.000 dolara. Pored unosa izjave o nevinosti u sredu, sudija je izdao zaštitnu naredbu za njegovu majku. Kejdž Kopola treba ponovo da se pojavi na sudu u septembru.

Nikolas Kejdž, s druge strane, još nije javno komentarisao pravne probleme svog sina. Glumac je dobio Kejdža Kopolu sa Kristinom u decembru 1990, ali se par razišao ubrzo nakon njegovog rođenja.

Kejdž je od tada dobio sina Kal-Ela sa svojom trećom suprugom, Alis Kim, od koje se razveo 2016.

On se oženio sa Riko Šibat u februaru 2021. Par ima ćerku Avgust, koja je rođena 2022.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz