Pretraži

,,SILOVANA SAM KADA SAM IMALA SEDAM GODINA“: Kejti Prajs šokirala izjavom

Showbiz
0
Photo: Instagram/officialkatieprice

Manekenka Keti Prajs danas je ponosna mama petoro dece i vodi srećan porodični život, ali nije oduvek bila spokojna — godinama je doživljavala mnoge životne lomove, a kao dete i pravi horor.

 Kako je javno istakla, oduvek je imala probleme s poverenjem prema muškarcima, a onda je javnost šokirala priznanjem da je silovana.



– Stvar koja je uvek bila loša u mom životu su muškarci. Još od ranog uzrasta. Silovana sam kao dete. U sedmoj godini. Pisala sam o tome u svojoj prvoj knjizi. To se dogodilo u parku — rekla je Prajsova.

– Sarađivala sam s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut mnome. Fotkao me u neprimerenim izdanjima kad sam imala samo 12 godina, a ja sam mislila da tu nema ničeg pogrešnog. Terao me da plazim jezik, što je bilo jako seksualizovano – istakla je ona.

Manekenka je dodala i da posećuje psihoterapeuta, kao i da je s njim analizirala zbog čega je u životu, kako kaže, "skakala iz veze u vezu".

– Nije to bilo jer sam tražila očinsku figuru. Uvek bi me izneverili. To je bila nevolja u mom životu, muškarci – ističe Kejti.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz