Pretraži

Armani haljina, duboki dekolte i vitka linija: Glumica sve ostavila bez teksta na prestižnom događaju na koji je došla sa svojim 15 godina mlađim dečkom

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularna četrdesetdvogodišnja glumica sve je ostavila bez teksta kada se na prestižnom događaju pojavila sa svojim petnaest godina mlađim dečkom.

Filmski festival u Veneciji, 81. po redu, počeo je 28. avgusta i trajao je do 7. septembra. I premda je završen još pre dana, ovaj događaj predstavlja jednu od glavnih tema medija i fanova koji sumiraju celokupni utisak.

Osim što ljubitelji filma pričaju o dugoočekivanim naslovima koji su prikazani na ovom festivalu, možda još veću pažnju od samih filmskih ostvarenja privukla su dešavanja sa crvenog tepiha kojim su prošetale mnogobrojne poznate ličnosti, među kojima se čak pronašla i naša poznata influenserka Tamara Kalinić.

Pored mnogobrojnih zvezda koje su na ovom događaju privukle pažnju, izdvojila se i popularna glumica Sijena Miler. Ona se na ovom događaju pojavila sa svojim 15 godina mlađim dečkom, Olijem Grinom.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njihove fotografije brzo su obišle društvene mreže, a glumica se na ovom događaju pojavila u crnoj „Armani“ haljini na tanke bretele koju je krasio duboki dekolte u obliku slova V.

Elegantnu haljinu je uklopila sa crnim sandala na visoku potpeticu, a ceo stajling je zaokružila sa efektnom srebrnom ogrlicom i sunčanim naočarima.

Za to vreme, njen dvadeset sedmogodišnji dečko odlučio se za preveliku belu košulju, sa tamnoplavim pantalonama i kožnim Chelsea čizmama.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo se, njih dvoje su u vezi od 2021. godine, a razlika u godinama im nimalo ne smeta. Oni su se upoznali na zabavi za Noć veštica koju je organizovao zajednički prijatelj. Iako su se poljubili već pri prvom susretu, Siena se tada ipak „povukla“ jer je verovala da taj odnos „ne vodi nigde“.

Glumica očigledno nije bila u pravu i njih dvoje su ubrzo uplovili u vezu, a u decembru prošle godine su dobili i ćerku, što je bilo glumičino drugo dete, nakon još jedne devojčice koju je dobila iz veze sa glumcem Tomom Staridžom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz