Pretraži

„TO JE BIO OGROMAN ŠOK“: Sidni Svini otkrila kako je ekipa „Euforije“ reagovala na vest o tragičnoj smrti Angusa Klouda

Showbiz
0
Foto: Richard Milnes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska zvezda Sidni Svini nedavno je otkrila kako su se ona i ostatak glumačke ekipe iz „Euforije“ nosili sa tragičnom smrću kolege Angusa Klauda.

Poznati glumac preminuo je pre 5 meseci nakon što ga je njegova majka pronašla u besvesnom u njihovom domu. Nakon reakcije hitne pomoći, njemu je na licu mesta konstatovana smrt usled predoziranja opojnim supstancama. Izvori blisku Angusu naveli su da se glumac već neko vreme borio sa depresijom, koje su eskalirale nakon smrti njegovog oca.

Ova vest šokirala je njegove fanove, ali i brojne kolege koji su svoju tugu pokazali na društvenim mrežama. Angusa je proslavila njegova uloga u svetski popularnoj seriji „Euforija“, a sada je jedna od njegovih koleginica po prvi put progovorila o tome kako su ona, ali i ostatak glumačke ekipe reagovali na smrt kolege. S obzirom na to da se cela ekipa sprema za snimanje treće sezone pomenute serije, Sidni Svini je otkrila i da se plaši snimanja koje joj se sprema.

„Moje kolege i ja smo konstantno bili na vezi jedni sa drugima plačući, zato što je to bio ogroman šok. Mislim da mi neće biti stvarno i da me neće pogoditi sve dok ne počnemo da snimamo i Angus neće biti tu, sa nama na setu“, rekla je ona i dodala da će se ipak potruditi da ona i ostatak ekipe pronađu utehu jedni u drugima.

„Barem kada snimamo imamo priliku da se međusobno vidimo i budemo tu jedni za druge na drugačiji način od onoga kada smo odvojeni i na različitim mestima po svetu. Ono što ostavlja utisak kada neko ko je u ovoj industriji premine jeste to što i dalje nastalja da živi u toliko različitih oblika“, završila je Sidni Svini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz