Pretraži

SHOWTIME: Corona najavio poslednje poglavlje albuma

Showbiz
0
Photo: dffrnt.vibe

Još početkom ove godine, Corona je počeo da izbacuje singlove sa svog albuma na kojem uveliko radi, koji mu je ujedno i najveći projekat u dosadašnjoj karijeri. 

Ono što je karakteristično jeste da je do sada sve numere objavljivao u 23:23, osim poslednje, koju je objavio u sred bela dana, sasvim neočekivano. 



On je sada, posle puna dva meseca pauze, najavio i poslednje poglavlje ,,Showtime" tizerom na svom Instagram nalogu, napisavši ,,Da li ste spremni za šou", a publika je jasno pokazala svoje oduševljenje u komentarima: 

  • Jedva čekamo; Moj idol; Sve gori – bili su neki od komentara fanova, uz emotikone vatrica i srca. 

 ,,23" je moj život, ,,23" je moja priča, ,,23" je još jedno putovanje. ,,23" je 23 spota koji će izaći u periodu od godinu dana svrstanih u tri poglavlja koji najbolje opisuju moj pojam broja ,,23". ,,23" su ulice, hotel i "showtime" – rekao je ranije reper o svom albumu.  

Takođe, Predrag se pohvalio svojim Spotify godišnjim pregledom za izvođače, koji samo dokazuje da je jedan od omiljenih na estradi. 

Više od 20 miliona strimova, preko 900.000 sati slušanja, skoro 753 hiljade slušalaca u 138 zemalja samo su dokaz da je jedan od omiljenih i na samom vrhu. 

Podsećamo, prva pesma sa albuma je izašla 23. februara, a ovaj projekat je najveći projekat na muzičkoj sceni!

Screenshot: Instagram/ corona_gethoven

Screenshot: Instagram/ corona_gethoven

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz