Pretraži

SHA PRIZNAO DUGO SKRIVANU TAJNU: Mnogi misle da zbog ovoga nije imao decu sa Ivanom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Nakon diskvalifikacije njegove devojke Tare Simov, Nenad Aleksić Sha sada je centru pažnje velikog broja ukućana, a nekoliko njih udelilo mu je i par saveta.



Međutim, u jutarnjem razgovoru sa Draganom Mitrović, Ša je otkrio tajnu koju je pre samo nekoliko godina saznao od majke, a ceo život su krili od njega.

– Kada sam malaksao i stegnut sam, ja sam kao klinac morao da primam hormone neke, da bih mogao da dišem, kad god izađem, ne mogu da dišem. Nekih deset hormona. Da ti odam tajnu, zbog toga, kada sam bio klinac, to se odrazilo… Ja ću moći da dišem, ali se odrazilo na… Zato sam malo hiperaktivan, to je to. J*bi ga, bilo je ili-ili, a majka mi je to otkrila pre 3 godine. Samo da sam ja dobar u glavi – požalio se reper. 

Mnogi su u komentarima na Youtube-u povezali ovu ispovest  sa činjenicom da Sha nije mogao da dobije dete sa Ivanom, te je nekolicina njih oformila teoriju da je upravo on razlog zašto nije imao potomstvo do sada. 

– Primao hormone… Da li se nekad zapitao da nije u njemu falinka, pre nego što je optužio ženu – bio je samo jedan od komentara. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz