Pretraži

Sha očajnički želi da se vidi sa Ivanom

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

On je sa ostalim učesnicima igrao "Igru istine", gde mu je bilo postavljeno pitanje od strane drugog učesnika rijalitija. 

– Danas kada si rekao da se plašiš tog prvog susreta sa Ivanom, rekao si da nećeš znati kako ćeš se ponašati, šta ćeš uraditi. Reci mi, da li ćeš odmah po izlasku pokušati da se pomiriš? Ja bih ti iz dubine duše poželeo to, Ivana će ti oprostiti, to je moje mišljenje. Da li bi se pomirio sa njom kada bi ti oprostila, odgovori mi sa da i ili ne? Da li bi voleo? – pitao je Janjuš.– Prvo želim da razgovaram o svemu. Nemoguće je da odmah idemo dalje. Ja sam zaljubljen u drugu osobu, volim drugu osobu. Ivanu bih voleo sad odmah da vidim i vodio bih razgovor pet sati sa njom. Ne znam šta me čeka napolju, ne razmišljam o pomirenju sa njom – odgovorio je Sha, pa dodao: 

– Ja Ivanu volim, takvu osobu u životu nisam upoznao u životu. Ali razumite, kako da odgovorim da li da se pomirim sa njom, a ovamo sam zaljubljen u drugu devojku – govorio je reper. Nemojte savete. Bilo koji savet je meni kontra. Ja sam čudak. Zamisli sad, pomirim se sa Ivanom, a volim drugu devojku.

Ja sam mnogo lošeg uradio osobi koja nije zaslužila. Želim da mi oprosti prvo kao čoveku, ne znam ni da li će moći. Nemojte mi postavljati pitanje, i nemojte u pet ujutru, u k**cu sam danas. Pravite mi kontru, vraćate me na staro, na inat, nijedan savet mi ne donosi dobro… Danas kada je bio klip, ja sam se tresao… Evo, sad neću spavati – završio je reper. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz