Pretraži

,,SHA JE SPRDNJA NACIJE“: Tara Simov progovorila o dilovanju droge

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Na samom početku, Simova je progovorila o svom odnosu sa Sha i kako se oseća dok je on vređa.

  • Kako mogu da se osećam kad sam optužena za gengbengove, blud, nemoral. Mamu mi je nazvao narkomankom, bratu nabijao na k, svaka osoba sa kojom imam sliku on izmisli s*ksualni odnos, u sve to umeša moje drugarice, govori da su mu oni pričali. Upliće ljude koji se ne spominju. Znam samo da ovo neće izaći na dobro – započela je Tara.

  • Ja njega ne želim, sprdam se sa njim, kupujem mir, a on je pokazao da me vrlo želi. Svedoci smo, on mi juče kaže: "Pokaži mi delima da me voliš". Ne tim rečima, ali čovek tripuje, opsednut je. Priča o krivičnim prijavama, da ja tučem psa, ja sam se obratila advokatu da se pokrenu stvari, otišla u sobu, on me je vređao, Aleks mi je rekla da mu je desetak ljudi reklo da prestane. Poziva moju najbolju drugaricu da potvrđuje stvari, o čemu pričamo. Na kraju svega dolazi večernja emisija, on se okretao, pokazivao mi srednji prst, vređao me… Ja sam se šćućorila, pokrila jaknom, on me imitira, ismeva. Ja sam sve iskulirala. Onda dođe ono moje posle uveče, cici mici, ja se sprdam, ono moje, da dokažem da je bolestan – pričala je ona. S obzirom na to da je njeno ponašanje jako dvosmisleno tokom ove sezone rijaltiija, objasnila je zašto mu prilazi.

  • Postojala je ta opcija prvih par dana, ali sada samo razmišljam o tome za šta sam sve optužena i ko je sve upleten. Ti si me pitao kako dokazujem promenu. Ko bi izdržao da ne ubije nekoga? Filip Car vređa na gnusne načine, ali je on mala beba za Nenada Aleksića Sha. Optužuje ljude napolju da su me j**** ovakvu onakvu. Uvlači ljude. Eto, upoznajem Sergeja Pajića, ispade ne znam šta. Dečka videla jednom u životu. Dete od 18 godina treba da se upliće u ove boleštine. Da navodi drugarice da demantuje. Ne znam ko može da sluša onakve stvari, na kraju će stvarno da mi prekipi. Komentari po kući da sam Maja Marinković. Car se pokupi i ode kad ga Maja maltretira, Sha namerno sedi – govorila je Simova.

Međutim, ni Tara ne sedi skrštenih ruku, već nastavlja da ga provocira, a sada je istakla i što ga provocira. 

  • Zato što imamo konflikt. Ja budila ljude nisam, on ih je budio. Ja sam prebacila njegovu posteljinu na prvi krevet preko vrata i onda se Ana dere na mene da donesem posteljinu, nisam ja ker. Matora me optužila da dilujem drogu, Karić da će otkriti moje najmračnije tajne, svi su protiv mene. Neka kažu, šta će da kažu, nešto novo? Svi znaju da su optužbe glupe, ko veruje Nenadu Aleksiću? Čovek je sprdnja nacije. Imam brata, sestru, tatu koji izdržava troje dece i otplaćuje kredit, brata koji izdržava majku sa 1.000 dinara mesečno i ja treba da razmišljam šta će psihopata da mi govori? Nema rešanja sa psihopatom. Čovek koga vređam najstrašnije mi šalje gaće i čarape. Svako me žali napolju od mog društva sada. Biće kao nismo znali, šta nismo znali? Znaju koliko sam puta dolazila u 5, 6 ujutru, Anđelku molila da me spasi – govorila je Tara kroz suza.

Svoje čudne navike poput toga da ga grli i ljubi pravda time da kupuje mir.

  • To je kupovina mira, samo tad je miran. Nikad nikome nije izgovoreno šta je meni. Šta mi sve nije izrečeno… Neću da spustim loptu, što sad kad sam progovorila da spustim loptu? Najstrašnije što sam rekla je što sam mu opsovala tri člana porodice, koji su mi svašta izrekli. Što bih ja njima ćutala? – istakla je ona i za kraj dodala da više nema snage. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz