Pretraži

Sha javno raskinuo sa Tarom, a ona mu je poslala ovu poruku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov Instagram/nenadaleksicsha

Sha je istakao da ima jaku intuiciju i da neke stvari može da predvidi, a onda je priznao da je lagao sebe jer je verovao u Tarine priče. Nakon toga se uključio Marko.

  • Bilo ko da mu dođe i da mu kaže da se čula sa bivšim verenikom, ja bih ga razvalio. Još na javnoj sceni, na televiziji – poručio je reperu.

Nenad Aleksić se nadovezao i progovorio o Tari i njihovoj ljubavi, ali i o Ivani koju je prevario sa Simovom.  • I te kako sam znao u tom periodu i govorio sam joj da neke stvari radi namerno, kao da je htela da je ja ostavim, sad ne znam da li je to zarad rijalitija, ili kao da ne ispadne loša, pa da bude kao da sam je ja ostavio, ali ja sam verovao da je to neka ljubav, jer mi je nemoguće da ono o čemu smo pričali, ali ako neko može tako da odglumi, onda joj svaka čast. Ja sam slao poruke u periodu dok nisam uplovio u vezu sa Tarom zvanično, ali se i ona tu muvkala. Ja sam hteo to negde da prikrijem i koliko god verovao da prava slika ne izlazi napolju, i te kako izlazi, ali sam hteo Ivani da pošaljem poruku da to tako ne izgleda kako izgleda, iako sam hteo da uplovim u vezu sa Tarom! Ispao sam magarac, dao sam 100% sebe, ne zaslužuje da slinim i patim zarad nečeg što ne postoji. Baš sam razmišljao i doneo sam odluku, ne ja da ne želim, čim je otišla odavde, sigurno da ni ona ne želi. Ili je prestala da me voli, ili… Ako me čeka, onda ću pojesti g*vno. Ali ja sam odluku doneo. Sam odlazak ne mogu da uzmem kao nešto da me ne voli, zbog nekih stvari koje smo pričali, ali činjenice meni govore da je htela da se odvoji od mene. A da ja sve nosim na svojim leđima, to mene boli. Borim se sa ljudima, sa pitanjima, narodom, a ona uživa kod nekog drugog… Ja jesam Nenad Aleksić Ša, i vraćam se u Ša, nisam indijanac, zaslužujem da budem voljen – objasnio je reper.

Nakon što je Sha ispričao šta mu leži na duši, oglasila se Tara Simov koja mu je poslala poruku na Insta storiju.

  • Ja sam ti oprostila, ti sebi nećeš moći, što si otišao kada si mi bio najbliži, što si me oterao kada sam pomislila da bih mogla da te zavolim. Nisam imala nameru da se svetim, ali namestilo se i sada odlazim, bez pozdrava, sada kada sam ti najbliža. I znaj da spavaću mirno, sutradan kada ustaneš zadovoljan jer znaš da te neko čeka. I neće mi razbiti san kada umesto mog glasa začuješ "Birate nepostojeći broj", jer previše si mi snova razbio, ovaj ti ne dam, ovaj sanjam sama, kada već ti nisi umeo da sanjaš o sreći sa mnom. I nikada nisi uspeo da me zavoliš jer nisam želela da molim za tvoju ljubav jer nisam želela da preklinjem – piše na Tarinoj objavi.
Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

Kada je Sha rekao da raskida sa Tarom, ona se oglasila na društvenim mrežama.

  • Transfer blama… – napisala je ona i dodala još jedan stori, koji je ubrzo i obrisala.
Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

– Ako će moj dečko da veruje u hipotetička pitanja, a ne u naš dogovor, i da me ostavi preko televizora, samo napred! 

Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

Podsetimo, Tara Simov je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija zbog svog agresivnog ponašanja, a skoro je bila da pregovara sa čelnicima popularnog formata. Zbog toga mediji pišu da će se Simova možda vratiti u takmičenje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz