Pretraži

Sha i Tara Simov obnovili romansu

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Sha Tara Simov su sinoć nakon žurke obnovili svoju ljubavnu romansu tim postupkom šokirali sve ukućane.

  • Sha, ti si rekao da imaš čvrst karakter, desio se i neki fizički obračun između vas. Da li i dalje stojiš iza svega što si rekao za Taru? Da te je varala i tako dalje – započeo je jedan cimer razgovor sa njim.

  • Sve što sam rekao, rekao sam – bio je kratak reper.– Ja povraćala, ustala, Ana me probudila. Javila sam se ljudima i to je to. Što se tiče Vuka Moba, šta god da je bilo, tada sam bila slobodna – ubacila se Tara.

– Ja ne razmišljam o njemu, sve što sam izneo za stolom, to je to. On mi je nebitan u životu, stojim iza svojih reči – rekao je Sha.

  • To je bilo napolju, i kada mi nismo bili zajedno. Poenta je što su oni dušmani. I da sam imala nešto sa njim, to je u periodu pauze. Boli me kuac da se pravdam. Što se tiče mog iznenađenja, duša me boli. Što se tiče porodice, blam me je što imam ovakve klipove i što nisam zdrava i što ljudi prave sprdčinu sa mnom. Što se tiče emocija prema Nenadu, ne volim ga. Nisam ravodušna, ali nije isto kao pre. Upoznala sam ga normalnog, a onda je fiknuo. Ja mogu da se poljubim i sa drvetom. Bila je situacija da sam se poljubila i sa Orozovićem, a nemam emocije. Meni je mozak pire krompir. Ja ne mogu da spavam sa nekim prema kome nemam emocije. Meni su emocije prestale još u rijalitiju. Nisam ga nikada vanserijski volela. Sa Vukom Mobom ne znam više šta da kažem, a što se tiče pomirenja, ovako je meni lakše – ispričala je Tara.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz